- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam centrum
- Keuken
- Internationaal
- Soort zaak
- Restaurant
- Prijsniveau
- Aan de prijs
De zaak aan de Amstel 212 opende in 2018 en is na een brand in 2022 lange tijd gesloten geweest voor een complete herinrichting. Inmiddels is de zaak weer als nieuw geopend: met minder couverts, zonder de bekende keukenbar, met nieuwe ruime meubels en met meer service en personeel in de keuken en bediening. 212 is een van de top gastronomische zaken van Amsterdam.
Richard van Oostenbrugge kennen we als voormalig chef van restaurant Envy en sterrenrestaurant Bord’Eau. Momenteel staat aan het hoofd van het eerste no-table restaurant van Amsterdam.
Bij sterrenrestaurant 212 zijn de openingstijden verruimd en kun je nu ook afhalen en varen.
Restaurant 212 heeft het ongeluk van de kelderbrand gebruikt om een fikse kwalitatieve stap vooruit te zetten: minder zitplekken, meer comfort en personeel.
Tweede Smaakmakers van 2023 zijn Thomas Groot en Richard van Oostenbrugge van 212** en zijn gaan vol door op de ingeslagen weg.
Geniet van de volgende voordelen: