- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam centrum
- Keuken
- Internationaal, Frans, Nederlands, Italiaans
- Soort zaak
- Restaurant
- Prijsniveau
- Wat duurder
Bij Kaagman en Kortekaas ga je op avontuur. Chef Kaagman etaleert in iedere gang zijn voorliefdes voor zeevruchten, incourante delen en de traditionele Franse keuken. Het liefst in combinatie en dan met al het moois dat Nederland en de omgeving te bieden hebben. Bij gastheer Kortekaas en zijn team voel je je helemaal thuis, of je nu even snel aan de bar een hapje doet of voor het volledige chef's menu gaat. En dat moet je natuurlijk altijd doen als het ergens zo lekker én gezellig is.
Sinds midden 2025 is K&K zoals de zaak liefkozend wordt genoemd geheel opnieuw ingericht, met onder meer een chefs table-achtige bar rondom de keuken en een flinke wijnkelder onder het pand.
Foto's: Chantal Arnts
Kaagman & Kortekaas van chef Giel Kaagman en kaas-, wijn- en gastheer Bram Kortekaas is zo’n restaurant waar je heen gaat als je iets te vieren hebt.
Guus Thijssen gaat in gesprek met Kaagman en Kortekaas over het beginnen van restaurants, een eigen stijl, ondernemen in Amsterdam en goed én slecht uit eten.
Giel Kaagman is één van de smaakmakers van de Buik van Amsterdam van 2019. Benieuwd naar zijn terugblik op 2019 en naar wat hij verwacht van 2020?
Geniet van de volgende voordelen: