Onze laatste Smaakmaker dit jaar is Karin Gaasterland bekend van Balthazar, haar eigen kookboek Cuisine Carine en van Café Beurre.
In gesprek met Grardie Akkerhuis, de man achter Lebkov and Sons, over koffie, sandwiches, de keuze van de juiste locatie en zijn nieuwe zaak aan de Zuidas.
Een begrip in Amsterdam: De Friese Palingroker. Al ventend over de Amsterdamse grachten is Bas Oosterbaan de eerste en de enige drijvende Friese Palingroker en verkoper van het ware ambacht.
Smaakmaker van de Buik en cocktailjournalist Ingmar Voerman blikt terug op 2019 en vertelt over de trends die we kunnen verwachten in 2020.
Nina Bogaerts brengt met Rosario, Cocina Mexinana diners zoals ze ze het liefst zelf eet. Een moderne Mexicaanse keuken waarin het traditionele eigengemaakt wordt.
Bij Meneer de Wit heeft Honger gaat het er niet om wie je bent. Men deelt een tafel en geniet samen van pure en eerlijke producten met bijzondere Mediteraanse smaken.
Corona slaat bij alle horecazaken in als een bom, maar dat weerhoudt onze ondernemers er niet van om toch creatief te blijven. Dok du Nord was een favoriet bij onze lezers; we vragen hoe het gaat.
Thomas Voets werkte zeven jaar in Amsterdam - onder meer bij Auberge Jean et Marie - en vertrekt nu naar Eindhoven. Wij blikken met hem terug en vroegen zijn tips.
Jonneke de Zeeuw wordt ook wel Queen of Culinary Treasures genoemd. Ze geeft inspiratieworkshops over (food)bloggen, authentiek ondernemen en foodtours.
Ook in dit bijzondere jaar hebben wij een aantal bijzondere mannen en vrouwen uit de Amsterdamse horeca tot Smaakmaker benoemd. Vandaag: Sarah Reijnen.
Geniet van de volgende voordelen: