close
navigation
Bekijk 715 restaurants op de kaart
filter_list Voeg meer filters toe close Verberg filters
Voeg filters toe

Rubrieken

Meer (6)

Auteurs

Meer (25)
Sorteer op: 
Verhaal toevoegen aan favorieten Smaakmaker Karin Gaasterland gaat komende jaar haar culinaire grenzen verleggen

Onze laatste Smaakmaker dit jaar is Karin Gaasterland bekend van Balthazar, haar eigen kookboek Cuisine Carine en van Café Beurre.

Verhaal toevoegen aan favorieten Grardie Akkerhuis over het geheim van Lebkov and Sons

In gesprek met Grardie Akkerhuis, de man achter Lebkov and Sons, over koffie, sandwiches, de keuze van de juiste locatie en zijn nieuwe zaak aan de Zuidas.

Verhaal toevoegen aan favorieten Friese ambacht ventend over de Amsterdamse grachten

Een begrip in Amsterdam: De Friese Palingroker. Al ventend over de Amsterdamse grachten is Bas Oosterbaan de eerste en de enige drijvende Friese Palingroker en verkoper van het ware ambacht.

Verhaal toevoegen aan favorieten Cocktailjournalist Ingmar Voerman: “In combinatie met mijn beroep dachten mensen dat ik altijd lam was”

Smaakmaker van de Buik en cocktailjournalist Ingmar Voerman blikt terug op 2019 en vertelt over de trends die we kunnen verwachten in 2020.

Verhaal toevoegen aan favorieten Nina Bogaerts kookt bij Rosario ‘zoals ze zelf het liefste eet’.

Nina Bogaerts brengt met Rosario, Cocina Mexinana diners zoals ze ze het liefst zelf eet. Een moderne Mexicaanse keuken waarin het traditionele eigengemaakt wordt.

Verhaal toevoegen aan favorieten Meneer de Wit heeft Honger, en wij nu ook!

Bij Meneer de Wit heeft Honger gaat het er niet om wie je bent. Men deelt een tafel en geniet samen van pure en eerlijke producten met bijzondere Mediteraanse smaken.

Verhaal toevoegen aan favorieten Dok du Nord juist nú de verborgen schat die je moet ontdekken

Corona slaat bij alle horecazaken in als een bom, maar dat weerhoudt onze ondernemers er niet van om toch creatief te blijven. Dok du Nord was een favoriet bij onze lezers; we vragen hoe het gaat.

Verhaal toevoegen aan favorieten Chef Thomas Voets blikt terug op zeven jaar Amsterdam

Thomas Voets werkte zeven jaar in Amsterdam - onder meer bij Auberge Jean et Marie - en vertrekt nu naar Eindhoven. Wij blikken met hem terug en vroegen zijn tips.

Verhaal toevoegen aan favorieten Jonneke de Zeeuw: "Millennials met een gemixte achtergrond gaan het nieuwe culinaire Nederland op de kaart zetten"

Jonneke de Zeeuw wordt ook wel Queen of Culinary Treasures genoemd. Ze geeft inspiratieworkshops over (food)bloggen, authentiek ondernemen en foodtours.

Verhaal toevoegen aan favorieten Sarah Reijnen: “Ik ging van horecaondernemer ineens naar full-time moeder”

Ook in dit bijzondere jaar hebben wij een aantal bijzondere mannen en vrouwen uit de Amsterdamse horeca tot Smaakmaker benoemd. Vandaag: Sarah Reijnen.

Mis je een restaurant op de Buik, of kloppen deze gegevens niet?! Geef het aan ons door »