close
navigation
Bekijk 710 restaurants op de kaart
filter_list Voeg meer filters toe close Verberg filters
Voeg filters toe

Rubrieken

Meer (6)

Auteurs

Meer (25)
Sorteer op: 
Verhaal toevoegen aan favorieten Daniel Schein van 4850: de koffiekenner onder de wijnliefhebbers

Bij 4850 drink je Scandinavische koffies, champagne en bijzondere wijnen. Daniel Schein en zijn team barista’s en sommeliers zorgen voor een geslaagde middag of avond.

Verhaal toevoegen aan favorieten Arvid en Xander van Entrepot: veel groente, iets van wild en ‘dry-aged’ vis

Een nieuwe zaak op zetten, met een duidelijk idee, hoe gaat dat? Arvid en Xander vertellen over Restaurant Entrepot, over hun keuken en hoe het spannend blijft.

Verhaal toevoegen aan favorieten Geert Burema van Merkelbach: ‘als je niet lekker kookt worden we geen vrienden’

Een openhartig interview met Geert Burema van Merkelbach: "Er komt weer zoiets als een horeca-stop aan, denk ik."

Verhaal toevoegen aan favorieten Een tussenstop bij Bar Restaurant LELY tegenover station Lelylaan

Vlak naast station Lelylaan ligt sinds kort Bar Restaurant Lely: een eclectische huiskamer voor ontbijt, koffie, lunch of diner.

Verhaal toevoegen aan favorieten Slagerij de Wit: gewoon een goede slager in Amsterdam

In de Wakkerstraat in Watergraafsmeer zit slagerij de Wit van Erik Waagmeester. Hier kun je vrijwel alles halen wat je wilt en als het er niet is, regelt hij het voor je.

Verhaal toevoegen aan favorieten Dok du Nord juist nú de verborgen schat die je moet ontdekken

Corona slaat bij alle horecazaken in als een bom, maar dat weerhoudt onze ondernemers er niet van om toch creatief te blijven. Dok du Nord was een favoriet bij onze lezers; we vragen hoe het gaat.

Verhaal toevoegen aan favorieten Ben van Geelen is de nieuwe chef voor Hangar!

Nieuws van aan het IJ: Hangar heeft een nieuwe chef. Ben van Geelen zoekt zijn vriend Tim Immers op en wordt chef bij Hangar. De keuken wordt een fijne mix tussen Frans en Italiaans.

Verhaal toevoegen aan favorieten De wereld van koken ontdekken met Venezolaanse chef-kok Fernando

Fernando Paez Magro is een Venezolaanse chef-kok die al zeven jaar kookt in Nederland. Hij werkt nu in de keuken, maar droomt van een eigen kookboek.

Verhaal toevoegen aan favorieten Smaakmaker Lyan van Furth over fotograferen met sterren

Lyan van Furth is voor het derde jaar op rij verkozen tot 'Food Photographer of the Year'. Hij is voor ons Smaakmaker van het jaar.

Verhaal toevoegen aan favorieten Smaakmakers Tim van der Molen en Simon Witmaar van Coulisse: “We zijn nog maar net begonnen”

Met een achtergrond bij toprestaurants waren de verwachtingen bij het eerste jaar van Coulisse enorm hoog. Tim van der Molen en Simon Witmaar zijn voor ons Smaakmakers van het jaar.

Mis je een restaurant op de Buik, of kloppen deze gegevens niet?! Geef het aan ons door »