Bij 4850 drink je Scandinavische koffies, champagne en bijzondere wijnen. Daniel Schein en zijn team barista’s en sommeliers zorgen voor een geslaagde middag of avond.
Een nieuwe zaak op zetten, met een duidelijk idee, hoe gaat dat? Arvid en Xander vertellen over Restaurant Entrepot, over hun keuken en hoe het spannend blijft.
Een openhartig interview met Geert Burema van Merkelbach: "Er komt weer zoiets als een horeca-stop aan, denk ik."
Vlak naast station Lelylaan ligt sinds kort Bar Restaurant Lely: een eclectische huiskamer voor ontbijt, koffie, lunch of diner.
In de Wakkerstraat in Watergraafsmeer zit slagerij de Wit van Erik Waagmeester. Hier kun je vrijwel alles halen wat je wilt en als het er niet is, regelt hij het voor je.
Corona slaat bij alle horecazaken in als een bom, maar dat weerhoudt onze ondernemers er niet van om toch creatief te blijven. Dok du Nord was een favoriet bij onze lezers; we vragen hoe het gaat.
Nieuws van aan het IJ: Hangar heeft een nieuwe chef. Ben van Geelen zoekt zijn vriend Tim Immers op en wordt chef bij Hangar. De keuken wordt een fijne mix tussen Frans en Italiaans.
Fernando Paez Magro is een Venezolaanse chef-kok die al zeven jaar kookt in Nederland. Hij werkt nu in de keuken, maar droomt van een eigen kookboek.
Lyan van Furth is voor het derde jaar op rij verkozen tot 'Food Photographer of the Year'. Hij is voor ons Smaakmaker van het jaar.
Met een achtergrond bij toprestaurants waren de verwachtingen bij het eerste jaar van Coulisse enorm hoog. Tim van der Molen en Simon Witmaar zijn voor ons Smaakmakers van het jaar.
Geniet van de volgende voordelen: