Vlak naast station Lelylaan ligt sinds kort Bar Restaurant Lely: een eclectische huiskamer voor ontbijt, koffie, lunch of diner.
De Amsterdam Food Week is gestart met een diner met Amsterdamse smaakmakers. Tijdens dat diner werd Samuel Levie als eerste Amsterdamse Smaakburgemeester benoemd.
MasterChef finalist Menno Beijer heeft grote plannen voor Amsterdam. Sinds deze zomer is hij samen met zijn broer, Bastiaan Beijer, eigenaar van visrestaurant Visque.
Chefs weten wat lekker is. In deze serie vragen wij aan onze Amsterdamse kookhelden waar zij het liefst eten. Deze keer aan het woord: Thomas Voets.
Wij spraken met top chef Ron Blaauw over zijn favoriete restaurants in Amsterdam, de rest van Nederland en het buitenland.
Na zijn eerste bijbaan in de afwas nam hij zich voor nooit meer iets in de horeca te gaan doen. Een paar jaar en een indrukwekkende CV later, stellen we je graag voor aan Pepe Topper.
Toen Gert Blom Het Amsterdamse Proeflokaal binnenstapte was hij meteen enthousiast over alle mogelijkheden. Nu gaat hij deze enorme zaak opnieuw op de kaart zetten.
Giel Kaagman is één van de smaakmakers van de Buik van Amsterdam van 2019. Benieuwd naar zijn terugblik op 2019 en naar wat hij verwacht van 2020?
Nina Bogaerts brengt met Rosario, Cocina Mexinana diners zoals ze ze het liefst zelf eet. Een moderne Mexicaanse keuken waarin het traditionele eigengemaakt wordt.
Levain et le vin, daar moet je wezen voor het lekkerste zuurdesembrood van Amsterdam. Volgens eigenaresse Florence Gramende, de kracht achter deze zuurdesembakkerij en natuurwijn winkel, zelfs het lekkerste brood van binnen en buiten Nederland.
Geniet van de volgende voordelen: