Chef-kok Rik van de Laar kookt bij 6&24 verfijnde, creatieve gerechten. In het restaurant in de Nobelstraat schenkt Saskia de Kuijer er heerlijke wijn bij.
Bij Bøg in de Prinsestraat kookt Thomas van Voorst volgens de principes van de New Nordic Cuisine. Dat betekent minimalistische gerechten bomvol smaak.
Zheng in de Prinsestraat is fine dining met een Chinese inslag. Je kunt hier dineren met vlees, vis of vegetarisch. Zheng schenkt thee-arrangementen.
Silvi Gastrobar is gelegen aan de Zeestraat en serveert gerecht uit of geïnspireerd door de mediterrane keuken.
Chefsbar Seinpost biedt dagverse gerechten, wereldse smaken en wijnarrangementen met de Noordzee als prachtig decor aan het strand van Scheveningen.
Beleef Nikkei cuisine in Den Haag bij BlueBlood. Chef Luis Rojas brengt Japanse precisie en Peruaanse ziel samen tot elegante gerechten vol energie.
Bij Villa Coucou kookt de ambitieuze Franse chef Alexandre Martiano. In een luxe setting krijg je Franse gerechten met een eigentijdse draai eraan.
Bij het luxe Portfolio in de Prinsestraat kookt chef-kok Kasper Verlinden vooral vis met Aziatische invloeden. Erbij drink je een goed glas natuurwijn.
Triptyque is het restaurant in Wateringen van Niven en Virginie. Triptyque kookt veel met lokale groenten en heeft een groene Michelinster.
De Eetkamer van Scheveningen is een verfijnd restaurant in de Marcellisstraat in Scheveningen. Eigenaren Jasper en Quinty serveren mooie, luxe gerechten.
Geniet van de volgende voordelen: