Bij Sequenza op het Spui geeft Thales Wolters een creatieve draai aan klassieke, vooral Franse gerechten. Sequenza is een net ingericht, knus restaurant.
Bij Villa Coucou kookt de ambitieuze Franse chef Alexandre Martiano. In een luxe setting krijg je Franse gerechten met een eigentijdse draai eraan.
Zheng in de Prinsestraat is fine dining met een Chinese inslag. Je kunt hier dineren met vlees, vis of vegetarisch. Zheng schenkt thee-arrangementen.
Chefsbar Seinpost biedt dagverse gerechten, wereldse smaken en wijnarrangementen met de Noordzee als prachtig decor aan het strand van Scheveningen.
Bij Bøg in de Prinsestraat kookt Thomas van Voorst volgens de principes van de New Nordic Cuisine. Dat betekent minimalistische gerechten bomvol smaak.
Bij het luxe Portfolio in de Prinsestraat kookt chef-kok Kasper Verlinden vooral vis met Aziatische invloeden. Erbij drink je een goed glas natuurwijn.
De Eetkamer van Scheveningen is een verfijnd restaurant in de Marcellisstraat in Scheveningen. Eigenaren Jasper en Quinty serveren mooie, luxe gerechten.
Chef-kok Daan van Munster kookt bij het sfeervolle restaurant Basaal op de Bierkade creatieve gerechten vanuit een klassiek Franse basis.
Triptyque is het restaurant in Wateringen van Niven en Virginie. Triptyque kookt veel met lokale groenten en heeft een groene Michelinster.
Central Park ligt in een prachtig groen stukje van Voorburg. Chefs Tim Bood en Hette Hettema hebben met hun kunsten in 2023 een Michelinster verdiend.
Geniet van de volgende voordelen: