Triptyque is het restaurant in Wateringen van Niven en Virginie. Triptyque kookt veel met lokale groenten en heeft een groene Michelinster.
Central Park ligt in een prachtig groen stukje van Voorburg. Chefs Tim Bood en Hette Hettema hebben met hun kunsten in 2023 een Michelinster verdiend.
Calla's op de Laan van Roos en Doorn heeft al sinds 2002 een Michelinster. Chef-kok Ronald van Roon kookt vanuit een klassiek Franse basis heerlijk eten.
De Eetkamer van Scheveningen is een verfijnd restaurant in de Marcellisstraat in Scheveningen. Eigenaren Jasper en Quinty serveren mooie, luxe gerechten.
Chef-kok Daan van Munster kookt bij het sfeervolle restaurant Basaal op de Bierkade creatieve gerechten vanuit een klassiek Franse basis.
Beleef een culinaire avond bij Lemongrass in Scheveningen. Een kaart met een Frans karakter, creatieve en verse gerechten en een uitgebreide wijnkaart.
Silvi Gastrobar is gelegen aan de Zeestraat en serveert gerecht uit of geïnspireerd door de mediterrane keuken.
Suzie's & Van Aken heeft zich in een aantal jaar tijd ontpopt tot een publieksliefhebber in Oegstgeest en ver daarbuiten, met Frans-Aziatische gerechten.
Bij Villa Coucou kookt de ambitieuze Franse chef Alexandre Martiano. In een luxe setting krijg je Franse gerechten met een eigentijdse draai eraan.
Bij Bøg in de Prinsestraat kookt Thomas van Voorst volgens de principes van de New Nordic Cuisine. Dat betekent minimalistische gerechten bomvol smaak.
Geniet van de volgende voordelen: