close
navigation
Bekijk 282 restaurants op de kaart
filter_list Voeg meer filters toe close Verberg filters
Voeg filters toe

Rubrieken

Minder

Auteurs

Meer (8)
Sorteer op: 
Verhaal toevoegen aan favorieten Daan van Munster kookt bij Basaal simpel, modern en onwijs lekker

Daan van Munster is chef-kok bij Basaal op de Dunne Bierkade in Den Haag. Hij kookt graag simpel, modern en lekker eten, zoals mosselen met lekkere saus.

Verhaal toevoegen aan favorieten Julia Nona over Siciliaanse overdaad en liefde op tafel

De Buik portretteert jonge, veelbelovende Haagse chef-koks. In het vierde deel Julia Nona (32), eigenaar en chef van Nona. “Een gevulde tafel is liefde.”

Verhaal toevoegen aan favorieten Ben en Chen, tevreden chefs van familiebedrijf De Basiliek

De Buik van Den Haag portretteert jonge, veelbelovende chef-koks. In het zevende deel Chen Li Chung (31) en Ben Verboon (32), chef-koks bij De Basiliek.

Verhaal toevoegen aan favorieten Uit de Buik Magazine: Interview met Herman den Blijker: 'een erkend foodjunk'

We delen een paar favorieten uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een verhaal over Rotterdamse smaakmaker Herman den Blijker.

Verhaal toevoegen aan favorieten Uit ons magazine: interview met Ron Blaauw

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Ron Blaauw, die vertelt over zijn carrière tot nu toe.

Verhaal toevoegen aan favorieten Eva Wijma doet bij De Zoute Kater waar ze zin in heeft

De Buik gaat in gesprek met jonge, veelbelovende Haagse chefs. In deel twee Eva Wijma, de jonge chef en eigenaar van De Zoute Kater in de Zoutmanstraat.

Verhaal toevoegen aan favorieten Pierre Wind wil een standbeeld

Zeg je Haagse horeca, dan zeg je Pierre Wind. De excentrieke kok staat nog altijd in de keuken van het Trammmhuys, een restaurant dat anders dan anders is.

Verhaal toevoegen aan favorieten Podcast Uit eten met de Buik: kijkje in de keuken van Who This Freddy's

De podcast Uit eten met de Buik geeft je een kijkje in de keuken. De eerste editie gaan we langs bij Who This Freddy in Rotterdam-West.

Verhaal toevoegen aan favorieten Grardie Akkerhuis: “Het zijn niet de sterkste die het overleven maar zij die zich het beste aanpassen”

14 april heeft Grardie Akkerhuis van Lebkov & Sons de anderhalve meter economie toegepast in zijn zaken en zijn ze weer open voor afhaal en bezorging.

Verhaal toevoegen aan favorieten Uit ons magazine: keukenprinses Julia Nona brengt Sicilië naar Den Haag

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met de Siciliaanse eigenaresse en chef van Nona in Den Haag.

Mis je een restaurant op de Buik, of kloppen deze gegevens niet?! Geef het aan ons door »