Daan van Munster is chef-kok bij Basaal op de Dunne Bierkade in Den Haag. Hij kookt graag simpel, modern en lekker eten, zoals mosselen met lekkere saus.
De Buik portretteert jonge, veelbelovende Haagse chef-koks. In het vierde deel Julia Nona (32), eigenaar en chef van Nona. “Een gevulde tafel is liefde.”
De Buik van Den Haag portretteert jonge, veelbelovende chef-koks. In het zevende deel Chen Li Chung (31) en Ben Verboon (32), chef-koks bij De Basiliek.
We delen een paar favorieten uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een verhaal over Rotterdamse smaakmaker Herman den Blijker.
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Ron Blaauw, die vertelt over zijn carrière tot nu toe.
De Buik gaat in gesprek met jonge, veelbelovende Haagse chefs. In deel twee Eva Wijma, de jonge chef en eigenaar van De Zoute Kater in de Zoutmanstraat.
Zeg je Haagse horeca, dan zeg je Pierre Wind. De excentrieke kok staat nog altijd in de keuken van het Trammmhuys, een restaurant dat anders dan anders is.
De podcast Uit eten met de Buik geeft je een kijkje in de keuken. De eerste editie gaan we langs bij Who This Freddy in Rotterdam-West.
14 april heeft Grardie Akkerhuis van Lebkov & Sons de anderhalve meter economie toegepast in zijn zaken en zijn ze weer open voor afhaal en bezorging.
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met de Siciliaanse eigenaresse en chef van Nona in Den Haag.
Geniet van de volgende voordelen: