close
navigation
Bekijk 271 restaurants op de kaart
filter_list Voeg meer filters toe close Verberg filters
Voeg filters toe

Rubrieken

Minder

Auteurs

Meer (6)
Sorteer op: 
Verhaal toevoegen aan favorieten Nieuw bij Cheflix: Zweedse sterrenchef Björn Frantzén

Bij Cheflix leer je echt koken van de beste chefs van de wereld, zoals Björn Frantzén en bij de Buik krijg je flinke korting.

Verhaal toevoegen aan favorieten Bakkers van Bro maken gewoon wat zij lekker vinden

In het tweede deel van een serie over de beste bakkers van Den Haag: Alexander van den Kleyenberg en Bas Bergamin, oprichters van bakkerij Brood van Bro.

Verhaal toevoegen aan favorieten Uit de Buik Magazine: Interview met Herman den Blijker: 'een erkend foodjunk'

We delen een paar favorieten uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een verhaal over Rotterdamse smaakmaker Herman den Blijker.

Verhaal toevoegen aan favorieten Uit ons magazine: interview met London Loy

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met London Loy, die zijn favoriete adresjes prijsgeeft.

Verhaal toevoegen aan favorieten Uit ons magazine: interview met Ron Blaauw

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Ron Blaauw, die vertelt over zijn carrière tot nu toe.

Verhaal toevoegen aan favorieten Uit ons magazine: Interview met Mowie en Hanna Hu van Jasmijn & ik

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met de zussen Hanna Hu en Mowie van Jasmijn & ik in Utrecht.

Verhaal toevoegen aan favorieten Pierre Wind wil een standbeeld

Zeg je Haagse horeca, dan zeg je Pierre Wind. De excentrieke kok staat nog altijd in de keuken van het Trammmhuys, een restaurant dat anders dan anders is.

Verhaal toevoegen aan favorieten Thomas Vandenhecke van Ñ over fermenteren, Noma en VVD’ers

Thomas Vandenhecke is chef-kok bij restobar Ñ. De Buik praatte met Thomas over inspiratie van Noma, Spaans eten, VVD'ers en de illusie van originaliteit.

Verhaal toevoegen aan favorieten Uit de Buik Magazine: interview met Sippien Baarsma: ‘‘Er zijn geen garanties voor succes’’

We delen een paar favorieten uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een verhaal over drijvende kracht Sippien Baarsma.

Verhaal toevoegen aan favorieten Podcast Uit eten met de Buik: kijkje in de keuken van Who This Freddy's

De podcast Uit eten met de Buik geeft je een kijkje in de keuken. De eerste editie gaan we langs bij Who This Freddy in Rotterdam-West.

Mis je een restaurant op de Buik, of kloppen deze gegevens niet?! Geef het aan ons door »