Bij Cheflix leer je echt koken van de beste chefs van de wereld, zoals Björn Frantzén en bij de Buik krijg je flinke korting.
In het tweede deel van een serie over de beste bakkers van Den Haag: Alexander van den Kleyenberg en Bas Bergamin, oprichters van bakkerij Brood van Bro.
We delen een paar favorieten uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een verhaal over Rotterdamse smaakmaker Herman den Blijker.
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met London Loy, die zijn favoriete adresjes prijsgeeft.
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Ron Blaauw, die vertelt over zijn carrière tot nu toe.
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met de zussen Hanna Hu en Mowie van Jasmijn & ik in Utrecht.
Zeg je Haagse horeca, dan zeg je Pierre Wind. De excentrieke kok staat nog altijd in de keuken van het Trammmhuys, een restaurant dat anders dan anders is.
Thomas Vandenhecke is chef-kok bij restobar Ñ. De Buik praatte met Thomas over inspiratie van Noma, Spaans eten, VVD'ers en de illusie van originaliteit.
We delen een paar favorieten uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een verhaal over drijvende kracht Sippien Baarsma.
De podcast Uit eten met de Buik geeft je een kijkje in de keuken. De eerste editie gaan we langs bij Who This Freddy in Rotterdam-West.
Geniet van de volgende voordelen: