- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Centrum
- Keuken
- Internationaal
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Seafood
- Prijsniveau
- Aan de prijs
Elk seizoen een passende vernieuwde menukaart, dat kunnen we verwachten bij The Millèn. Een perfecte nieuwe hotspot voor een zakenlunch waar je Centraal Station eensvanaf een andere hoogte kan bekijken. Ook weten ze qua prijs goed tussen de broodlunch en het hoogsegment te zitten.
Foto door: Aad Hoogendoorn
De look, feel en opzet van The Millèn doen meteen vermoeden dat Wim Severein zijn status als sterrenchef opnieuw wil behalen, maar “een Michelinster is niet meteen het hoofddoel”.
The Millen is eindelijk open, wij ging langs om het driegangenmenu te testen. En wat waren wij onder de indruk.
Voor de december editie van de Uitagenda maakten wij een praatje met Wim Severein. Afgelopen jaar opende hij zijn eerste eigen restaurant The Millèn
18 juli bestaat The Millèn één jaar, en wát een jaar is het geweest voor hen... Binnen vijf maanden behaalden zij hun eerste ster. Wij spreken chef Wim Severein.
Chefs weten van goed eten. Kom erachter waar chef-kok Wim Severein het liefst eet in Rotterdam, Nederland en het buitenland.
The Millèn* van chef Wim Severein bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd met een feestelijk menu, te verkrijgen in de maanden juli en augustus 2023.
Geniet van de volgende voordelen: