In de Keuken van Floris is als het ware een foodlaboratorium. Hier wordt zo circulair mogelijk gekookt en tot in detail nagedacht over oorzaak en gevolg.
Bij sterrenrestaurant Aan de Zweth in Schipluiden geniet je van de gerechten van chef Justin Koopman in een groene omgeving aan de rand van Rotterdam.
Bij De Matroos en het Meisje op Katendrecht bestaat de keuze uit 3, 4, 5 of 6 gangen. Wat je op je bord krijgt, bepaalt de chef.
In restaurant De Prins van Terbregge kun je terecht een uitgebreid menu met fine dining gerechten. Ook voor een mooi wijnarrangement zit je hier goed.
Bezoek Het Industriegebouw om te eten bij de helden van Héroine. Ze hanteren geen menukaart, maar een menu van de chef dus laat je in de watten leggen.
Yuri en Britta Wattimena, ooit kartrekkers bij Amarone, hebben aan de Straatweg in Hillegersberg hun eigen fine dining restaurant YANO geopend.
Chef Remco van de Lagemaat, voorheen mede-eigenaar van Bistrot du Bac en Bar Berta, opent in Rotterdam-Noord zijn eigen Franse café Pompette.
Het Italiaanse zusje van Louise Petit bevindt zich aan de Rotte in Rotterdam Noord. Op het menu vind je verfijnde, moderne Italiaanse gerechten.
Bij het Eendrachtsplein kun je Vineum vinden. Het wijnrestaurant heeft een selectie van ruim 300 wijnen en serveert gerechten uit de Mediterrane keuken.
Verstopt tussen de ketenrestaurants op de Binnenrotte zit Umami. Je kunt kiezen uit Shared Dining en Menu Gastronomique.
Geniet van de volgende voordelen: