Bij eetcafé De Gouden Snor in Hillegersberg kun je goed terecht voor lunch en diner, maar ook voor de vrijdagmiddagborrel ben je hier aan het goed adres.
1898 is de nieuwe wijnbar van Thijs van den Berg en Gerard van Gelderen in de Oude Haven. Naast veel wijnen, hebben ze heerlijke gerechtjes om te delen.
Aan de Bergweg in het Oude Noorden van Rotterdam zit bar-bistro Diepnoord. Met oog voor seizoensgerechten, (natuur)wijnen en lekkere plaatjes.
Eten bij LOO is een modern eetcafé plus in Alexanderpolder waar je zeven dagen per week terecht kunt. Een gezellige sfeer en goed en betaalbaar uit eten.
In de Keuken van Floris is als het ware een foodlaboratorium. Hier wordt zo circulair mogelijk gekookt en tot in detail nagedacht over oorzaak en gevolg.
NY Basement betekent cocktails in de stijl van het New York van de jaren '20. Je kunt er borrelen met lekkere appetizers, of schuif aan voor het diner.
Bij Op Hodenpijl/De Herdershof in Schipluiden eet je groenten en vlees uit eigen tuin, kas en weide. En alles is er biologisch.
Brasserie en Wijnbar Muller & Co in Berkel en Rodenrijs kan zich meten met de betere wijn & spijslokalen in de omgeving van Rotterdam.
In deze klassieker voel je je de eeuwige student, De Pijp is pure nostalgie. Eten doe je aan de lange kloostertafels, zij aan zij met je buurman- of vrouw.
In dit authentieke café in Delfshaven kun je terecht voor lunch, borrel of diner met uitzicht op historische schepen en panden voor Café de Ooievaar.
Geniet van de volgende voordelen: