Bij A Proposito, dat zich in het gebouw van de Nationale Nederlanden bevindt, kun je authentieke Italiaanse gerechten vinden.
NY Basement betekent cocktails in de stijl van het New York van de jaren '20. Je kunt er borrelen met lekkere appetizers, of schuif aan voor het diner.
De stijl van chef-kok Jan van Dobben van Amarone aan de Meent in Rotterdam, bekroond met één Michelinster, is gebaseerd op de Franse en Japanse keuken.
Een Franse enclave in Nederland: Bistrot Du Bac op Katendrecht. Van stokbrood tot madeleines, van knapperige kropsla tot blije kip.
Bij De Matroos en het Meisje op Katendrecht bestaat de keuze uit 3, 4, 5 of 6 gangen. Wat je op je bord krijgt, bepaalt de chef.
In restaurant De Prins van Terbregge kun je terecht een uitgebreid menu met fine dining gerechten. Ook voor een mooi wijnarrangement zit je hier goed.
Aan de Zaagmolenkade in Rotterdam-Noord is het goed tapas eten. Uit de keuken van Destino komen tapas gebaseerd op authentieke, Spaanse gerechten.
Bij de Euromast in Rotterdam kun je genieten van internationaal eten. Lunch, high tea, high wine of diner: het kan er met prachtig uitzicht op Rotterdam.
Bij Oliva koken ze seizoensgebonden en met pure ingrediënten. Het menu verandert regelmatig, zodat je altijd verrast wordt door Italiaanse gerechten.
In het voormalig pand van restaurant Las Palmas kun je bij Mood Rotterdam terecht voor Aziatische gerechten, inclusief sushiboten en goede cocktails.
Geniet van de volgende voordelen: