In tweesterrenrestaurant FRED** eet je jezelf van verbazing in verbazing. Het is er in één woord heerlijk.
De stijl van chef-kok Jan van Dobben van Amarone aan de Meent in Rotterdam, bekroond met één Michelinster, is gebaseerd op de Franse en Japanse keuken.
Bij Bird eet je echte Napolitaanse pizza's, met zo’n lekkere opstaande rand en een zachte bodem. Zelfs Italianen weten Bird voor deze pizza's te vinden.
De Bonte Koe aan de Nieuwe Binnenweg zit in een nieuw jasje, maar de klant nog steeds chocolade kopen, proeven en zelfs meekijken bij het chocoladeatelier.
Eén restaurant met twee zielen: de kaart van Huson verenigt Europese en Aziatische invloeden, preciezer: Frans en Japans. Mooie gerechten, alles klopt.
Bij Oliva koken ze seizoensgebonden en met pure ingrediënten. Het menu verandert regelmatig, zodat je altijd verrast wordt door Italiaanse gerechten.
Bij Barista kun je tussen je dagelijkse bezigheden door even genieten van goede koffie, vers belegde broodjes en zelfgebakken lekkernijen. Na het succes van eerdere vestigingen, onder andere in Alphen a/d Rijn en Den Haag is er nu ook een zaak op Wilhelminaplein.
Barrels to Bottles: not your average wine store.
Ahu en Nejan van Amada verrassen hun gasten met wat ze fast casual dining noemen: ontspannen en lekker eten en drinken, met een snelle en goede service.
De studio van Christine en Maarten is een plaatje om te zien en alles smaakt er lekker. Ook koop je er mooie spulletjes of zit je er rustig om te werken.
Geniet van de volgende voordelen: