Perry de Man heeft samen met elf chefs het kookboek Sama Sama uitgebracht. Het boek bevat recepten, maar ook de verhalen die daarachter zitten.
Ria Schipper van Kookpunt Rotterdam laat zien hoe jij thuis het niveau van een chef kunt evenaren en ze deelt twee recepten.
Frits Gerbrands, koffie-expert bij Kookpunt Rotterdam, vertelt de Buik over koffiebonen, tips en meer.
De Buik spreekt met Nel 't Hart, de serviezen expert bij Kookpunt Rotterdam, onder andere over het versieren tijdens de feestdagen.
Ontdek Seki City, het walhalla voor messensmeden! Bij Kookpunt Rotterdam vind je vlijmscherpe messen, Japans vakmanschap en tips voor onderhoud.
De Buik spreekt met Pannenexpert Kayleigh van der Vlies van Kookpunt Rotterdam over de snelkookpannen die Kookpunt biedt en meer.
KOOKPUNT-expert van patisserie en ijsbereiding Irene Braas deelt met alle plezier haar liefde voor het vak en kundigheid ijsbereiding.
De Buik zet samen met Kookpunt uit Rotterdam een aantal barbecue-tips op een rij en bespreekt de beste producten in verschillende prijscategorieën.
Ga mee op culinaire reis bij bar, keuken en bakkerij Regina in Crooswijk. Geniet van ‘s ochtends tot ‘s avonds van heerlijke huisgemaakte producten.
Interview met chef Gilbert Kolff en verhalenverteller Guus Thijssen over het dakdiner 'Wild van de Horizon'.
Geniet van de volgende voordelen: