Elke maandag deelt de Buik een nieuw, recent of binnenkort te openen restaurant met je. Niet in de vorm van een verhaal maar meer in telegramstijl. Van wat voor restaurant is het, sinds wanneer open, waar, welke sfeer en welke gerechten en/of drankjes moet je zeker doen.
Dit keer delen we Kafé Kanard, de pop-up van Kaagman en Kortekaas.
Wat is het?
Kafé Kanard is het tijdelijk onderkomen, tot eind april, van Kaagman & Kortekaas bij Artis tijdens hun grote verbouwing.
Waar?

In het voormalige restaurant Birdhouse, direct naast Het Lancaster Hotel.
Wat eet of drink je?
Kafé Kanard heeft eend in de hoofdrol. Chefkok Chiel Kaagman serveert anders dan bij K&K hier uitsluitend een à-la-carte menu.
Wat zijn de knallers?

De Buik is een fan van de rouleau van konijn met coquille en kaviaar, maar ook de klassieke zuurkool met fazant en foie gras of de cassoulet met confit de canard met mosselen vallen in de smaak. En de wijnkaart van Bram Kortekaas is natuurlijk (ook deze plek) uitzonderlijk.
Sfeer

Het team van K&K heeft zoveel mogelijk meegenomen uit het centrum. Van bestek, tot stoelen, tafels en verschillende props. De sfeer is natuurlijk anders, maar toch nog steeds een beetje Kaagman & Kortekaas.
Plantage Middenlaan 48 (naast Het Lancaster Hotel)
Open van dinsdag tot zaterdag vanaf 18 uur voor diner