- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam centrum
- Keuken
- Mediterraan
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Grillen
- Prijsniveau
- Betaalbaar
Escobar wordt omgetoverd in restobar Badcuyp. Hier brengen Martin de Nes (ex Rijsel), Tobias Kuijt (ex Troef) en chef Joep Hermans (ex Bar du Champagne) hun ervaringen samen in een restobar waar toegankelijk, zonder poespas, op open vuur gekookt wordt met een zeer uitgebreide wijnkaart.
Bij de Badcuyp draait het om open. De chefs koken zonder poespas op open vuur, er zijn veel open wijnen en, alhoewel de zaak net open is, voelt het als heel vertrouwd.
Voor het trio Martin de Nes (ex Rijsel), Tobias Kuijt (ex Troef) en Joep Hermans (ex chef Bar du Champagne) is dit hun eerste samenwerking en eerste eigen zaak. Maar ze runnen het alsof ze nog nooit wat anders hebben gedaan.
Bijzonder is de aparte kaart met bijzondere wijnen tot vijftig euro per fles. Aanraders: de hele vis van het vuur en de olijven. Probeer een plekje aan de hoge tafels direct bij de keuken te krijgen.
De Buik was bevoorrecht om een een (test) hapje te mogen doen bij Badcuyp, de restobar met open vuur aan de Albert Cuypmarkt en doet hierbij verslag.
Geniet van de volgende voordelen: