- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam centrum
- Keuken
- Frans
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Seafood
- Prijsniveau
- Wat duurder
Aan de Lindengracht, in het oude Gossler & Florin, schuilt Bistro Féline – een stukje Parijs in Am-sterdam, waar de sfeer van die charmante Parijse bistro’s met klassieke elegantie en een kosmo-politische flair samenkomt. Chef Dennis Huwaë (Daalder*) is verantwoordelijk voor de keuken, met dagelijks wisselende gerechten en tijdloze bistro gerechten altijd met een extra touch.
Nu Neo-Brasserie Gossler en Florin op de plaats van restaurant Daalder is gekomen werd het tijd dat de Buik de brasserie uit ging proberen.
De Buik strijkt neer bij Gossler & Florin in de Jordaan, waar je traditionele gerechten met een moderne randje vindt, zonder al te veel poespas.
Heel september neemt Arturo Dalhuisen de keuken van Gossler & Florin over. De Buik mocht voorproeven en werd weer heel blij van Arturo’s gerechten.
Geniet van de volgende voordelen: