- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam West
- Keuken
- Frans
- Soort zaak
- Café
- Prijsniveau
- Betaalbaar
Bij Café Beurre stond vanaf de start de gulle vegetarische keuken centraal. Sinds kort serveert de keuken ook vis en vlees, maar dan altijd van een ‘goede’ afkomst. De wijnkaart is hier heel fijn en betaalbaar. En Karin Gaasterland (Cuisine Carine) helpt nog steeds de keuken in een adviserende rol en zelfs soms live.
Half maart opent in de Staatsliedenbuurt Café Beurre van Kim Jongbloed, het neefje van Karin Gaasterland, een groot ‘boter’ fan, de oprichter van Balthazar’s Keuken plus de auteur van het recent verschenen kookboek Cuisine Carine.
Onze laatste Smaakmaker dit jaar is Karin Gaasterland bekend van Balthazar, haar eigen kookboek Cuisine Carine en van Café Beurre.
Geniet van de volgende voordelen: