- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam centrum
- Keuken
- Internationaal, Frans, Nederlands
- Soort zaak
- Restaurant
- Prijsniveau
- Wat duurder
Vermeer heeft een nieuw team gekregen. Chef Baquero Garces, met veel internationale ervaring, is verantwoordelijk voor de keuken en kookt met zo min mogelijk zout. Zijn truc heet reductie. Het concentreren van smaak. Hier eet je een menu , vanaf 4-gangen, waarbij nog steeds Dutch Cuisine en farm-to-table centraal staat. Net zoals het schenken van de bijpassende wijnen nog steeds zoveel mogelijk uit magnum flessen gebeurt. Kortom bij Vermeer hebben ze er weer zin in.
Bij Vermeer proef je Chris Naylor’s keuken: veel pit en scherpe smaken die een zwoele zoetigheid op scherp zetten. Het is een gave ervaring om door het menu heen alles te ervaren dat hij voorschotelt. En dan het wijnarrangement van Bjorn van Aalst, daar kan je je gewoon helemaal aan overgeven.
Restaurant Vermeer in Amsterdam blaast nieuw leven in met chef Baquero, pure Dutch cuisine en topwijnen — op weg naar een Michelinster.
Geniet van de volgende voordelen: