- Maaltijd
- Ontbijt, Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Zuid
- Keuken
- Nederlands, Frans, Amerikaans
- Soort zaak
- Lunchroom
- Maaltijd extra
- Afhaal, Broodjes, Brunch, Pannenkoeken, Sandwich
- Prijsniveau
- Wat duurder
Rolphs Deli is verbouwd, niet alleen het interieur, maar ook de formule ging op de schop. Nu voert chef Rolph naast de deli ook een petit-restaurant.
All-day breakfast bij Rolph's Deli op de Kop van Zuid is voor overdag. Aan de counter bestel je je pannenkoeken, gezonde bowls of broodjes, welke je vervolgens in de zaak met Instagrammable interieur opeet.
Petit-restaurant met volop klassieke bistrogerechten is voor de avond.
Rolph Hensens en Chantal de Raaf (HMB Restaurant), gaan een nieuwe uitdaging aan. Ze openen een ontbijt- en lunchzaak op de Kop van Zuid.
Een moderne, luxueuze deli die met hun informele wijze van serveren alsnog het culinaire niveau hoog weet te houden.
Bij Rolph's Deli kun je de hele dag terecht om te ontbijten, van gezond tot zoet. En met dit mooie weer hebben ze ook nog een goed terras voor de deur.
In deze serie brengen wij de aankomende talenten in de Rotterdamse keukens in beeld. In deze editie spreken we met Jordy, souschef bij Rolph’s Deli.
Marco Prins werkte in restaurants met grote namen en behaalde zelfs een ster in New York. Nu is hij terug op Rotterdamse bodem en voornemens om zijn eigen restaurant te starten.
Vanaf oktober slaat Rolph’s Deli een nieuwe weg in. De Buik praat met eigenaar Rolph Hensens over de metamorfose naar een warme bistro met avondkaart.
Geniet van de volgende voordelen: