Arles is vernoemd naar de geboorteplaats van de chef. Die moderniseerde de keuken van zijn jeugd en begon deze neo-bistro.
Het culinaire geheim van Amsterdam zit verstopt in een zijstraatje tussen de Herengracht en Singel. In dit kleine restaurant is chef en fervente wildplukker Bas Bont zeer creatief in de keuken terwijl zijn vrouw Lisja voor top wijn-spijs combinaties zorgt.
Aan de Mauritskade vind je Dappertutto, waar je de bijzondere combinatie van Italiaans en Braziliaans kunt leren kennen.
Met Bobby Rust in de keuken wordt er in dit iconische oude TV station weer op niveau gekookt. De rooftopbar heeft een uitzicht om niet te vergeten.
Het laatste paviljoen richting Noordwijk is echt een oase van rust vergeleken met druk Bloemendaal en Zandvoort. Rijkelijk groente op het menu.
Een echte farm-to-table ervaring heb je op het Landgoed Rorik waar chefs Kees Elferink en Lenny Ystra gerechten maken met de groenten uit eigen tuin.
Brasserie Carstens is terug van weggeweest! Hier geniet je van de farm-to-table gerechten van chef Jeroen Bruisma begeleid door mooie (natuur)wijnen.
Bij WOW CRAB een je seafood boils die direct op je tafel geserveerd worden. Krab, kreeft, mosselen, garnalen; het is er allemaal
Natuurlijke wijnbar van ex medewerkers van Glouglou met terras en een leuke eetkaart
Op de Jan van Galenstraat op een steenworp van het OLVG West vind je Boes en Beis, een vrolijke buurthuiskamer met veel aanloop en een zonnig terras.
Geniet van de volgende voordelen: