Clandestino, gelegen in het Valerius Complex, vormt de locatie voor een lunch of een shared dining-ervaring in de avond met innovatieve gerechten.
Een restaurant en club van de eigenaren van o.a. Bubbels. Hier start je met finedining en gedurende de avond verandert het restaurant langzaam in een club.
Frederieke Bloem heeft een plek gevonden voor Copain in Noord. Hier ligt de nadruk op groenten uit de keuken en zijn de bites echte kunstwerkjes.
In het restaurant naast Hotel Lancaster hebben Giel en Bram van Kaagman & Kortekaas tot eind april een feestje met eend in de hoofdrol.
De tweede zaak van Troef gaat eind mei/begin juni open in de oude grillroom Toetanchamon aan het Europaplein.
In Restaurant Omber in Hotel Tivoli Doelen serveert Sergio Borrego Gomez gerechten met texturen met diverse uitersten.
Elysianne brengt de spannende Creools-Cajun keuken naar Amsterdam-Zuid. Chef Matt Pace, geboren in New Orleans, serveert verfijnde gerechten.
Bij het sfeervolle Moos in West, van de familie Goudvisch, kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner en borrel.
Ron Gastrobar Indonesia Laren: authentieke Indonesische rijsttafels & saté van chef Agus Hermawan in tropische sfeer met terras en Toko voor thuis.
Geniet bij Rosti in Amsterdam van sfizi zoals arancini en focaccia van 36 uur gerezen deeg. Favoriet: focaccia pistachio met mortadella en pistachepesto.
Geniet van de volgende voordelen: