Een klassiek Amsterdam’s eetcafé in Zuid met de sfeer van een grand café met artdeco elementen. Hier eet je klassieke gerechten met een creatieve twist.
In Restaurant Omber in Hotel Tivoli Doelen serveert Sergio Borrego Gomez gerechten met texturen met diverse uitersten.
Bunk is een betaalbaar hotel voor mensen van buiten, een gezellige plek voor mensen uit de buurt en een toegankelijke bar en restaurant voor allebei.
The White Room serveert de pure keuken van de Nederlandse topchef Jacob Jan Boerma in een sierlijke witte 19e eeuwse setting.
Midden in hartje Amsterdam bevindt zich Bistro Berlage. Deze bistro is gehuisvest in het iconische pand van de Beurs van Berlage en heeft een groot terras op het Beursplein.
Aan het Damrak zit hotel-restaurant De Roode Leeuw. Hier wordt gekookt met lokale producten en volgens de dutch cuisine.
‘t Blauwe Theehuis, een sfeervol proeflokaal van Brouwerij 't IJ in het Vondelpark is de plek om te ontspannen met een ambachtelijk gebrouwen bier in de hand.
Dennis Huwaë heeft Daalder verhuisd naar de Postjesweg. De omgeving is compleet veranderd, het eten en de service blijven zoals ze waren: overdonderend.
Café Vertigo is terug: vernieuwd, fris en charmant. Van ontbijt tot borrel, heerlijke wijnen en een terras met uniek uitzicht op het Vondelpark.
Remise 47 is een 'urban bistro' in Amsterdam-West. Het bevindt zich in een oude tramremise en heeft een kaart met Frans-Internationale gerechten.
Geniet van de volgende voordelen: