Republiek Bloemendaal is een schitterend strandpaviljoen aan het strand van Noord-Holland. Het is het hele jaar rond open en heeft een groot terras.
Bij Mondi in het recent door Piet Boon gerenoveerde The College Hotel kookt chef Joost Niessen een Caribische Zuid-Amerikaanse fusion stijl.
Kathmandu Kitchen waan je je door middel van traditionele gerechten in Nepal. De Nepalese gerechten worden hier vers bereid en dat proef je.
Op de 23e verdieping van het Okura hotel vind je Ciel Bleu Restaurant. In deze twee sterrenzaak eet je op je op hoog niveau.
Op de 19e verdieping van de A'DAM toren vind je Moon. Inspired by Jamie van Heije en een muzikale gastchef die het thema van het menu bepaald.
Bij Yamazato ervaar je de Japanse keuken op sterrenniveau. In een typische Japanse sfeer eet je de verfijnde gerechten van Masanori Tomikawa.
De plek voor de echte Argentijnse empanadas en patisserie in Amsterdam.
De eigentijdse klassieker van Oud-Zuid met een Franse brasseriekeuken, bekroonde wijnkaart en een fijn beschut tuinterras.
Vermeer heeft een tweede zaak geopend, waarbij de wijncollectie de hoofdrol speelt: Vermeer's Wijnkamer, aan de Zeedijk.
Chef de cuisine Raoul Meuwese en zijn team van restaurant Bridges nemen je mee op een leerzame culinaire reis die je vanuit de keuken meemaakt.
Geniet van de volgende voordelen: