Op de 23e verdieping van het Okura hotel vind je Ciel Bleu Restaurant. In deze twee sterrenzaak eet je op je op hoog niveau.
Op de 19e verdieping van de A'DAM toren vind je Moon. Inspired by Jamie van Heije en een muzikale gastchef die het thema van het menu bepaald.
De plek voor de echte Argentijnse empanadas en patisserie in Amsterdam.
Op de begane grond van het Conservatorium Hotel vind je de vernieuwde brasserie Barbounia met een Mediterraanse keuken.
Het laatste paviljoen richting Noordwijk is echt een oase van rust vergeleken met druk Bloemendaal en Zandvoort. Rijkelijk groente op het menu.
In The Dylan heeft Até zich verscholen: het kleine chef's table restaurant van chef Filip Hanlo. Het minirestaurant heeft maar 6 plaatsen.
Chef de cuisine Raoul Meuwese en zijn team van restaurant Bridges nemen je mee op een leerzame culinaire reis die je vanuit de keuken meemaakt.
Bij Mondi in het recent door Piet Boon gerenoveerde The College Hotel kookt chef Joost Niessen een Caribische Zuid-Amerikaanse fusion stijl.
NOMAD serveert een verrassingsmenu met fusion gerechten uit keukens van over de hele wereld met een geweldig uitzicht over het IJ.
Het culinaire geheim van Amsterdam zit verstopt in een zijstraatje tussen de Herengracht en Singel. In dit kleine restaurant is chef en fervente wildplukker Bas Bont zeer creatief in de keuken terwijl zijn vrouw Lisja voor top wijn-spijs combinaties zorgt.
Geniet van de volgende voordelen: