Bij Akitsu kom je voor de authentieke Japanse keuken en de mooie selecties sake’s en wijnen.
De Japanner is inmiddels niet meer weg te denken uit de Pijp en stelt nooit teleur met haringsashimi, gyoza, gefrituurde kip en sushi.
The Harbour Club is een prachtig restaurant met veel aanzien waar je hip vis kan eten aan het water.
Bij de Seafood Bar eet je oesters, kreeft en andere soorten vis. Op de Ferdinand Bolstraat kan je nu ook bij de 'visboer' terecht voor de lekkerste vis thuis.
Hier combineert Cheng Chen, de voormalige chef van Geisha, zijn sushi skills met de populairste gerechten van Azie in een eetcafe (cha-house) achtige setting.
Hosokawa is een modern, Japans restaurant, waar je kan plaatsnemen aan de teppanyaki, in het restaurant of aan de sushibar.
Na een succesvolle crowdfunding opent Ken Sushi, nu met een exclusieve omkase experience en bar, zijn nieuwe zaak in het oude pand van Geisha.
Beleef Omakase Amsterdam: chef’s menu, maandelijkse tonijnparty & vinyl vibes met sake aan de bar. Uniek Japans genieten!
Bij Bar Rouge aan de Singel in Amsterdam waan je je in klein Parijs, met Aziatische gerechtjes en een Moulin Rouge-achtig decor.
Noorderling weten natuurlijk allang dat de sushi die Jamil in zijn eigen keuken in Amsterdam-Noord maakt, van absolute topkwaliteit is en helaas alleen take-away.
Geniet van de volgende voordelen: