De Stoker, geopend door Chef Juriaan de Witte, is een fine-dining restaurant dat Hollandse en Schiedamse trots op het bord brengt in hartje Schiedam.
Wat op Curaçao begon als idee om de lekkerste vleesspiezen te maken, groeide Pincho Garden uit tot succesvol familiebedrijf, zo ook sinds 2025 in Rotterdam.
Lemon's Deli brengt de New Yorkse deli naar Rotterdam, met bekende sandwiches zoals pastrami, maar ook moderne versies, zoals caesar met fried chicken.
Savor&Nosh Patisserie & Deli zit twee deuren verder van Savor&Nosh aan de Westenwagenstraat, met koffie, goede broodjes en lekkere sweets om mee te nemen.
Morena wordt de zaak van het team achter Fat Fox. In het ruime pand aan de Botersloot komt een restaurant met smaken uit de Latijns-Amerikaanse keukens.
De Raaf van Melvin Oostrum en Mickey Fentross opent bij Station Noord. Het wordt een plek waar je kunt hangen, zingen, dansen én spellen spelen en pizza's.
In een piepklein pandje naast Baek vind je het enige Jordaanse eethuis van Rotterdam: Nabäti. Knus ingericht en met geweldige falafel en baba ganuoush.
Anadolıa cağ kebab op de Nieuwe Binnenweg is een Turkse grillroom waar het Oost-Turkse gerecht cağ kebab centraal staat.
Eurobrouwers opent binnenkort haar eerste eigen café in de stad aan het Middellandplein.
Ban Nok is een Thaise bistro aan de Bergselaan waar smaken en herinneringen generaties verbinden met authentieke Thaise gerechten.
Geniet van de volgende voordelen: