Wijnbar Het Eigendom, gevestigd in een historisch pand op de Witte de Withstraat. Shared dining, goede wijnen en een goede ambiance.
FG Restaurant is gevestigd in De Hofbogen. Met de twee Michelinsterren die François Geurds heeft behaald met dit restaurant behoort hij in de haute cuisine tot de absolute top.
Gras op je bord bij de amuses of een bloempot voor het ijs. Chef Frank Streefland kookt stoer met lokale producten in de Nieuwe Polderkeuken.
Bij sterrenrestaurant Aan de Zweth in Schipluiden geniet je van de gerechten van chef Justin Koopman in een groene omgeving aan de rand van Rotterdam.
De stijl van chef-kok Jan van Dobben van Amarone aan de Meent in Rotterdam, bekroond met één Michelinster, is gebaseerd op de Franse en Japanse keuken.
Courzand op Heijplaat is ruim 100 jaar oud. Eten of borrelen is hier een echte Rotterdamse belevenis op een historische plek in de Rotterdamse haven.
Bij De Matroos en het Meisje op Katendrecht bestaat de keuze uit 3, 4, 5 of 6 gangen. Wat je op je bord krijgt, bepaalt de chef.
Hamachi is een Japans restaurant op een stil plekje in het centrum van Schiedam. Sushi en sashimi, alles vers gemaakt door twee vaardige sushimeesters.
Het Oude Raadhuis is nu 't Ambachthuys. Er wordt Frans gekookt met een mooie balans tussen de oude en de moderne keuken van Frankrijk.
Strandclub Zee ligt aan de Brouwersdam in Scharendijke, een heerlijke plek om lekker in de zon te zitten.
Geniet van de volgende voordelen: