IDRW huist in een van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam. Zeg je Marcel van Zomeren, dan zeg je vis, schaal- en schelpdieren.
De stijl van chef-kok Jan van Dobben van Amarone aan de Meent in Rotterdam, bekroond met één Michelinster, is gebaseerd op de Franse en Japanse keuken.
Elk seizoen een passend menu. Een strakke nette zaak met een prachtig uitzicht over Rotterdam Centraal. Uitstekend te betalen en kwalitatief erg hoog.
Restaurant Putaine in de Rijnhaven komt uit de koker van Eva Eekman en Michael Schook van Héroine. Ze serveren kleine gerechten en veel natuurwijnen.
FG Restaurant is gevestigd in De Hofbogen. Met de twee Michelinsterren die François Geurds heeft behaald met dit restaurant behoort hij in de haute cuisine tot de absolute top.
Bezoek Het Industriegebouw om te eten bij de helden van Héroine. Ze hanteren geen menukaart, maar een menu van de chef dus laat je in de watten leggen.
Een Nederlandse keuken door chef Michael van der Kroft bereid met technieken van over de hele wereld. Tres in Rotterdam-Zuid biedt een culinaire beleving.
Geniet van de volgende voordelen: