- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam centrum
- Keuken
- Mexicaans
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Eigen oogst/kweek, Seafood, Streetfood
- Prijsniveau
- Wat duurder
Bij Oaxaca serveert chef Joan Bagur de traditionele Mexicaanse keuken in de fantastische setting van de drie smaakvol verbouwde oude panden van Haesje Claes aan het Spui. Het gaat hier natuurlijk om de keuken, maar het je mag hier ook het interieur niet missen met veel aandacht voor de Mexicaanse cultuur en kunst. Naast het restaurant, verdeeld over twee verschillende ruimtes, heeft Oaxaca een chef/mezcal tasting room en nog aparte ruimtes boven. Hier kun je gaan voor het chefsmenu dat je meeneemt langs de belangrijkste culinaire regio’s van Mexico of voor een eigen a-la-carte keuze. De mezcalkaart alleen al is een bezoekje waard.
Chef Joan Bagur van Oaxaca in Amsterdam neemt je vol Latino passie graag mee op een culinaire reis door Mexico met zijn chefs menu.
Geniet van de volgende voordelen: