- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam centrum
- Keuken
- Mediterraan, Italiaans
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Pasta
- Prijsniveau
- Wat duurder
- Chef
- Flavio Ghignoni
De zondagse lunch in Italië is een (eet)feest, die sfeer creëert chefkok Flavio elke dag in zijn restaurant Domenica. Chef Flavio Ghignoni Carestia heeft de kneepjes van het vak bij Toscanini geleerd en dat zie je deels terug bij Domenica (zondag). De kaart heeft een paar Italiaanse klassiekers maar daarnaast laat Flavio zich inspireren door de Mediterraanse keuken. De wijn en champagnekaart is hier bijzonder en het terras onder de bomen bij de Noordermarkt maakt het een hele fijne plek voor de zomer en natuurlijk alle zondagen.
De voormalige chef en de sommelier van Toscanini, Flavio en Kelly openen in december hun deuren van hun nieuwe zaak Domenica. Verwacht kwalitatieve en verrassende gerechten.
Het is bijna zover: restaurant Domenica opent aan het eind van december haar deuren. Wij geven alvast een voorproefje van wat er te wachten staat.
Nu Domenica acht maanden open is, zitten zij helemaal in een positieve flow, met enthousiaste gasten en groei in kwaliteit als resultaat. Ze gaan een stapje verder in hun gerechten nu. We spreken eigenaar en Chef Flavio.
Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De 9e aflevering is met Milan Arandelovic, CCO van de hoteldivisie van Around Town en mede-eigenaar van Domenica.
Chef Flavio van Domenica laveert op creatieve wijze door de pandemie: als chef aan huis en met het team maken ze diverse deegwaren, zoals brood en pasta.
Geniet van de volgende voordelen: