- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam centrum
- Keuken
- Internationaal
- Soort zaak
- Restaurant
- Prijsniveau
- Wat duurder
Jonge hond Joris Bijdendijk schopte het snel ver in de Amsterdamse horeca. In Bridges kookte hij zijn eerste ster en na overstap naar RIJKS volgde hij dit succes op. Bij het restaurant van het Rijksmuseum staan Nederlandse producten centraal, geserveerd met knipogen naar allerlei culturen en hun keukens. En dat gebeurt nog steeds, tijdens de frequente bezoeken van gerenommeerde gastchefs voor speciale diners.
Joris Bijdendijk schrijft een column voor de Buik: Amsterdam wordt steeds meer een gastronomische trekpleister en een brandhaard van jong talent.
Wegens de verbouwing van RIJKS zijn ze tijdelijk verhuisd naar het Circl gebouw op de Zuidas. De Buik ging langs om een kijkje te nemen bij de pop-up.
Afgelopen weekend was het zover; het vernieuwde RIJKS® ging open en de Buik nam een kijkje.
Geniet van de volgende voordelen: