Op de eerste etage van Heineken Hoek vind je de Bistro: de perfecte plek om even snel twee gangetjes te eten, eventueel met een karafje van je favoriete wijn.
Deze tropische huiskamer in Amsterdam-Oost is de hele dag open. Je nieuwe favoriete stamkroeg serveert Frans-Mediterrane happen en dranken.
Wilde gefermenteerde bieren, cider, natuurwijn en gerechten en happen van de Argentijnse parilla dat is de formule van gastropub Pelusa
Bij Bar Bellini aan de Ferdinand Bol zijn de kaart en inrichting fris Italiaans en de verwachting is dat het hier zeven dagen per week gezellig is.
Deze Italiaanse parel op de Tweede Helmersstraat serveert pure gerechten van een Ligurische chef met goede wijnen van de sommelier.
Nonna in Oud-West heeft een interieur en personeel die je laten voelen alsof je er al jaren thuiskomt met een Italiaanse keuken.
Het tweede project van Manuel Broekman is een nieuwe eetcafé stijl. Maud serveert een a-la-carte menu met gerechten op ‘restaurant’ niveau en prijzen.
Bij De Neef van Fred ben je zo goed als heel de dag welkom om iets lekkers te eten of drinken. Zowel binnen in het warme interieur of buiten op het terras.
Calisto is het nieuwe restaurant van het hotel (gaat later open) van de mannen van Café Binnenvisser.
Gossler & Florin is een nieuwe Neo-Brasserie van oude medewerkers van Daalder dat is geopend in het oude Daalder Atelier.
Geniet van de volgende voordelen: