Op de oude plek van Wijnbar Boelen opent Cas Jansen in mei 2024 Bar Maeve. Je kunt er terecht voor een gezellige borrel met je vrienden op het terras.
Grammes aan de Maasstraat is een Franse banketbakkerij van Nawal Batoun en Maxime Papin, die een stukje Frans toepast in iedereens favoriete patisserie.
In een sfeervolle setting eet je stoere gerechten van het open vuur terwijl er lekker vinyl wordt gedraaid. Een plek aan de bar is hier de beste plek.
De nieuwe eigenaren van De Reiger behouden de Oud-Amsterdamse sfeer, maar verrassen met verse Hollandse klassiekers als koninginnesoep in een sfeervolle eetzaal.
Bij het sfeervolle Moos in West, van de familie Goudvisch, kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner en borrel.
Een restobar ,waar de moderne en de klassieke Japanse keuken elkaar ontmoeten in een barsetting, niet met een wijnkaart maar met een uitgebreide sakekaart.
Franz brengt de hotdog terug naar Amsterdam: ambachtelijke worsten op briochebroodjes, verrassende sides en een terras aan de gracht.
Bij Dona serveert de gastronomische heritage van Portugal in een fijne ambiance met terras voor de deur.
Bar Turbo in Oost is het zusje van de Tros, maar dan de hele dag geopend, met koffie, patisserie, lunch en een puike drankenkaart met bijpassende bites.
Het tweede project van Manuel Broekman is een nieuwe eetcafé stijl. Maud serveert een a-la-carte menu met gerechten op ‘restaurant’ niveau en prijzen.
Geniet van de volgende voordelen: