Bij Pompstation aan de Zeeburgerdijk dineer je onder het genot van live muziek. Van steak tartare tot vegetarische gerechten, alles is hier mogelijk.
Midden in het oude stadscentrum van Weesp vind je Bar Brasserie HAUT. Een knus restaurant met op Frankrijk geïnspireerde keuken en inrichting.
September hanteert een seizoensgebonden kaart en met werkt lokale ondernemers, waardoor hun menu wekelijks verandert.
Het laatste paviljoen richting Noordwijk is echt een oase van rust vergeleken met druk Bloemendaal en Zandvoort. Rijkelijk groente op het menu.
De Mark, het restaurant van Hotel De Durgerdam. Hier eet je hoogwaardige, eerlijke gerechten, met ingrediënten van Hollandse bodem, zonder pretenties gecreëerd door Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot (chefs 212**) gekookt op open vuur door Koen Marees (ex The Lobby) in een warme comfortabele setting.
De Kas doet zijn naam eer aan want je eet er letterlijk in een kas en van eigen oogst.
Vooges heeft de locatie van Mr Nieges overgenomen en omgetoverd in een stukje Riviera in Amsterdam. Met een geweldig terras aan ’t IJ voor de hele dag tot de late avond.
De Verbroederij is een sociaal eetcafe met een geweldig zandterras in Noord. Gerund door de buurtgemeenschap wordt hier alles in een ‘easy’ sfeer met liefde klaargemaakt.
Poppies is een modern hotel met een eigen all day café dat een kleine kaart die goed in de buurt past.
Café Beurre van 'neef' Kim Jongbloed gaat vegetarisch koken - met boter. De inspiratie komt onder meer van 'Tante Karin', van Balthazar's Keuken.
Geniet van de volgende voordelen: