Café Beurre van 'neef' Kim Jongbloed gaat vegetarisch koken - met boter. De inspiratie komt onder meer van 'Tante Karin', van Balthazar's Keuken.
De Mark, het restaurant van Hotel De Durgerdam. Hier eet je hoogwaardige, eerlijke gerechten, met ingrediënten van Hollandse bodem, zonder pretenties gecreëerd door Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot (chefs 212**) gekookt op open vuur door Koen Marees (ex The Lobby) in een warme comfortabele setting.
De Kas doet zijn naam eer aan want je eet er letterlijk in een kas en van eigen oogst.
Vooges heeft de locatie van Mr Nieges overgenomen en omgetoverd in een stukje Riviera in Amsterdam. Met een geweldig terras aan ’t IJ voor de hele dag tot de late avond.
September hanteert een seizoensgebonden kaart en met werkt lokale ondernemers, waardoor hun menu wekelijks verandert.
De Verbroederij is een sociaal eetcafe met een geweldig zandterras in Noord. Gerund door de buurtgemeenschap wordt hier alles in een ‘easy’ sfeer met liefde klaargemaakt.
Het laatste paviljoen richting Noordwijk is echt een oase van rust vergeleken met druk Bloemendaal en Zandvoort. Rijkelijk groente op het menu.
Bij Tent 6 in Zandvoort is de koffie van het Amsterdamse White Label en de menukaart Mediterraans georiënteerd en veel is biologisch en zelf gemaakt.
Bij Pompstation aan de Zeeburgerdijk dineer je onder het genot van live muziek. Van steak tartare tot vegetarische gerechten, alles is hier mogelijk.
Geniet van de volgende voordelen: