September hanteert een seizoensgebonden kaart en met werkt lokale ondernemers, waardoor hun menu wekelijks verandert.
Het laatste paviljoen richting Noordwijk is echt een oase van rust vergeleken met druk Bloemendaal en Zandvoort. Rijkelijk groente op het menu.
Bij Tent 6 in Zandvoort is de koffie van het Amsterdamse White Label en de menukaart Mediterraans georiënteerd en veel is biologisch en zelf gemaakt.
De Mark, het restaurant van Hotel De Durgerdam. Hier eet je hoogwaardige, eerlijke gerechten, met ingrediënten van Hollandse bodem, zonder pretenties gecreëerd door Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot (chefs 212**) gekookt op open vuur door Koen Marees (ex The Lobby) in een warme comfortabele setting.
Café Beurre van 'neef' Kim Jongbloed gaat vegetarisch koken - met boter. De inspiratie komt onder meer van 'Tante Karin', van Balthazar's Keuken.
Bij Pompstation aan de Zeeburgerdijk dineer je onder het genot van live muziek. Van steak tartare tot vegetarische gerechten, alles is hier mogelijk.
Poppies is een modern hotel met een eigen all day café dat een kleine kaart die goed in de buurt past.
De Kas doet zijn naam eer aan want je eet er letterlijk in een kas en van eigen oogst.
Republiek Bloemendaal is een schitterend strandpaviljoen aan het strand van Noord-Holland. Het is het hele jaar rond open en heeft een groot terras.
Geniet van de volgende voordelen: