Aan de altijd drukke Jan van Galenstraat, opende Anna Meyer haar eigen eetcafe, met een sfeervolle inrichting en eindelijk eens geen gerechten om te delen.
Sinds de eeuwwisseling is Vis aan de Schelde een begrip voor iedereen die van vis houdt. Tegenover de Rai is het ook een prima plek voor een (zakelijke) eetafspraak op niveau.
Een echte farm-to-table ervaring heb je op het Landgoed Rorik waar chefs Kees Elferink en Lenny Ystra gerechten maken met de groenten uit eigen tuin.
Bij Polly kun je vanaf de pond aan de Buiksloterweg zo aanschuiven aan de bar of op het terras. Het is de perfecte locatie voor de borrel, lunch of diner.
Arles is vernoemd naar de geboorteplaats van de chef. Die moderniseerde de keuken van zijn jeugd en begon deze neo-bistro.
Deze tropische huiskamer in Amsterdam-Oost is de hele dag open. Je nieuwe favoriete stamkroeg serveert Frans-Mediterrane happen en dranken.
Lazuur is een echt buurtrestaurant waar chefkok en mede-eigenaar Sherif Khalil (ex Kaagman & Kortekaas) mooie gerechten serveert met een Portugese signatuur
Dennis Huwaë heeft Daalder verhuisd naar de Postjesweg. De omgeving is compleet veranderd, het eten en de service blijven zoals ze waren: overdonderend.
Chef de cuisine Raoul Meuwese en zijn team van restaurant Bridges nemen je mee op een leerzame culinaire reis die je vanuit de keuken meemaakt.
Geniet van de volgende voordelen: