Brasserie Margaux is zoals de naam al doet vermoeden een viering van Frankrijk, met haar rijke gerechten en heerlijke wijnen.
De nieuwe urban winery die wijn maakt van wijngaarden uit heel Europa is nu gecombineerd met een restaurant met toegankelijke Italiaanse gerechten, een echte wijn-food bestemming in Amsterdam Noord.
Spring Cafe Brasserie is de brasserie van het Pillows Hotel Maurits aan het Oosterpark met een Frans Italiaanse keuken en een groen terras.
Bodon eert de Franse culinaire traditie van ontbijt tot diner in een brasseriesfeer van macaron tot foie gras.
Aan het Damrak zit hotel-restaurant De Roode Leeuw. Hier wordt gekookt met lokale producten en volgens de dutch cuisine.
Pacific heeft het allemaal: koffie, lunch, casual dining, een biertje in de zon of dansen tot in de vroege uurtjes.
Bar Brasserie OCCO is gelegen in The Dylan. Hier kun je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat aanschuiven voor heerlijke gerechten.
Bij Polly kun je vanaf de pond aan de Buiksloterweg zo aanschuiven aan de bar of op het terras. Het is de perfecte locatie voor de borrel, lunch of diner.
Bij Lucius eet je vis zoals vis bedoeld is: van een oversized tong tot een fijn plateau fruits de mer en krijg je nog de ouderwetse service in een gezellige setting.
Op de begane grond van het Conservatorium Hotel vind je de vernieuwde brasserie Barbounia met een Mediterraanse keuken.
Geniet van de volgende voordelen: