Midden in het oude stadscentrum van Weesp vind je Bar Brasserie HAUT. Een knus restaurant met op Frankrijk geïnspireerde keuken en inrichting.
Brasserie Carstens is terug van weggeweest! Hier geniet je van de farm-to-table gerechten van chef Jeroen Bruisma begeleid door mooie (natuur)wijnen.
Bij Bar Kaspar kun je genieten in warme sferen van een internationale keuken.
Bodon eert de Franse culinaire traditie van ontbijt tot diner in een brasseriesfeer van macaron tot foie gras.
Maris Piper bevindt zich in De Pijp, in Amsterdam Oud-Zuid. Het is een chic maar gezellig restaurant, vernoemd naar een aardappel. Specialiteit is kaviaar of oester met een van de 15 champagnes die ze bieden.
Aan het Damrak zit hotel-restaurant De Roode Leeuw. Hier wordt gekookt met lokale producten en volgens de dutch cuisine.
De nieuwe urban winery die wijn maakt van wijngaarden uit heel Europa is nu gecombineerd met een restaurant met toegankelijke Italiaanse gerechten, een echte wijn-food bestemming in Amsterdam Noord.
Vooges heeft de locatie van Mr Nieges overgenomen en omgetoverd in een stukje Riviera in Amsterdam. Met een geweldig terras aan ’t IJ voor de hele dag tot de late avond.
Brasserie SenT toont een culinair hoogstandje met de Big Green Egg in de hoofdrol. Een plek die een verrassende mix van kwaliteit en creativiteit brengt.
De Rotterdamse Dudok opende zijn deuren in het Muziekgebouw aan ‘t IJ. Op het menu staan drie gangen met keuze uit vlees-, vis- en een vegetarisch gerecht.
Geniet van de volgende voordelen: