Bij Bar Rouge aan de Singel in Amsterdam waan je je in klein Parijs, met Aziatische gerechtjes en een Moulin Rouge-achtig decor.
Momo serveert fine dining fusion. De plek is, nog steeds na zoveel jaar, een van de hotspots van Amsterdam met
Restaurant Bacalar in Amsterdam-Noord is dé plek voor Mexicaans eten. Deze tagueria serveert Mexicaans eten zoals je het nog niet kent.
Fiona serveert de keuken van de beroemde Mexicaanse chef Zahie Tellez. In een kleurrijk interieur eet je Mexicaans met een Nederlandse touch.
Zondigen in de broeierige Zuid-Amerikaanse Jordaan doe je naast druipend rood kaarsvet, met oesters gedrenkt in leache de tigre, toastadas van zwezerik en draft cocktails of natuurwijnen.
Bij Oma Ietje kun je genieten van comfort food in een huiskamersfeer.
Cabrón is een Mexicaans restaurant in De Pijp met veel veganistische gerechten op de kaart.
Bij Copal, voorheen Colima, eet je de creatieve gerechten uit Mexico met een net zo spannend bijpassend cocktailmenu met als basis mezcal en tequila.
Na een aantal succesvolle pop-up’s hebben Jim en Mike een vaste stek voor taqueria met eigengemaakte super verse maistaco’s gevonden.
Geniet van de volgende voordelen: