Justin opende in 2017 aan de Mauritsweg, op 27-jarige leeftijd, zijn eerste restaurant: restaurant Just. Sindsdien komen er veel geluiden uit de keuken bij Just, want Justin zit zelf niet graag stil. Nadat we voor een diner bij hem langs waren geweest, zijn we nog een paar keer terug geweest voor zijn ayaka kerstspecial en voor de Porko-bello burger die hij samen met @burgerorder had ontwikkeld. Last but not least is Justin met zijn restaurant in december 2017 ook nog verkozen als favoriete nieuwkomer van 2017 volgens de lezers van De Buik van Rotterdam.
Ook voor aankomend jaar heeft Justin weer genoeg in petto, maar uiteraard is hij af en toe ook buiten de keuken te vinden. Hij liet ons weten waar je hem op die dagen tegen zou kunnen komen.
Rotterdam
De zaken waar Justin in Rotterdam heengaat zijn in drie etappes te verdelen. Hij trapt de eerste af met de Viskantine aan de Cool . “Als ik in de zomer vrij ben, het mooi weer is en als ik zin heb in lekker eten ga ik daar altijd heen. Ik zit daar dan lekker in een Fatboy met een biertje in m’n hand en eet daar dan gewoon lekker vis.”
“Naast de Viskantine ga ik graag naar La Pizza”, vertelt Justin. “Ik hou van Italiaans en van pizza en als ik een dag met m’n vrouwtje ben ga ik daar graag heen. Voor mij hebben ze hier de lekkerste pizza’s van Rotterdam met een krokante korst. Daarnaast zijn de antipasti’s hier erg goed.”
“Mijn laatste plek klinkt misschien gek, maar in de horeca hoort drank er ook wel een beetje bij. Als ik wat gedronken heb ga ik naar Hung Kee. Gewoon de inktvis peper/zout krokant gebakken met nasi en bami of de noodlesoep met pekingeend. Gewoon een lekker vette hap”, sluit Justin zijn lijst met Rotterdamse favorieten af.
Nederland

Justin is uiteraard ook weleens buiten de stad te vinden: “Buiten Rotterdam ga ik altijd naar
Catch by Simonis in Scheveningen. Het is heel toegankelijk, goede prijs-kwaliteit verhouding, fijne ambiance en gewoon lekker eten.”
Internationaal
Wil je Justin in het buitenland tegenkomen, dan moet je afreizen naar Curaçao. “Ik ben op verschillende plekken geweest in het buitenland, maar Curaçao wint het voor mij altijd. Ik ga daar gewoon lekker Creools eten bij Plasa Bieu , wat oude markt betekent. Het is een soort overdekte markt waar vrouwen van 40 à 50 jaar staan te koken op kolen met recepturen van hun moeders. In het midden staan allemaal tafels en aan de zijkant staan zij dan te koken. Het zijn eigenlijk tien restaurants onder een kap. Een beetje zoals de Foodhallen dus. Alleen toen ze de Foodhallen bedachten, waren zij in Curaçao al 20 jaar bezig”, laten we ons door Justin vertellen.
“In Plasa Bieu komen veel locals, maar ook toeristen die lokaal eten willen proberen”, gaat Justin verder. “Wij eten daar altijd eerst ergens een soepje, dan ergens wat stoofvlees, wat gefrituurde vis en natuurlijk sluiten wij af met gebakken banaan. Je krijgt enorme borden eten en als je daar bent geweest val je of op slaap op je stoel of je wilt gewoon op het strand liggen en met niemand praten.”