Jesse Franzen opent zijn eigen restaurant in Oud-Zuid: Frans georiënteerde keuken met invloeden uit Italië en Spanje, topwijnen en gerijpt vlees.
Bij Bar Rouge aan de Singel in Amsterdam waan je je in klein Parijs, met Aziatische gerechtjes en een Moulin Rouge-achtig decor.
Op de plek van Silom Thai heeft Bas Huijgens zijn eigen Aziatische droom geopend. Met Chop Chop biedt hij een geheel verzorgde culinaire reis door Azië.
Orchid House is een all-day restaurant met een Latijns-Amerikaanse touch in het Hotel V Oosterpark met een terras aan het park en een restaurant.
Simon Witmaar (ex Coulisse*) heeft Café Vita Lente geopend voor koffie, lunch, vermout, wijn en snacks met een Spaans sausje.
Bij char.d van Dean Beker en Slava Nazaryan aan de Utrechtsestraat wordt alles bereid in de Kopa, de gesloten grill die werkt als BBQ, smoker en slow cooker.
Op de oude plek van Amoi opende Nooch met een creatieve Aziatische kaart. Van sushi, gyoza en saté tot pad thai, nasi kambing en yaki ramen noodles.
De Verbroederij is een sociaal eetcafe met een geweldig zandterras in Noord. Gerund door de buurtgemeenschap wordt hier alles in een ‘easy’ sfeer met liefde klaargemaakt.
Aan de altijd drukke Jan van Galenstraat, opende Anna Meyer haar eigen eetcafe, met een sfeervolle inrichting en eindelijk eens geen gerechten om te delen.
Geniet van de volgende voordelen: