Bij char.d van Dean Beker en Slava Nazaryan aan de Utrechtsestraat wordt alles bereid in de Kopa, de gesloten grill die werkt als BBQ, smoker en slow cooker.
Vermeer heeft een tweede zaak geopend, waarbij de wijncollectie de hoofdrol speelt: Vermeer's Wijnkamer, aan de Zeedijk.
Bij (bijna) iedereen komt zo nu en dan wel eens de carnivoor in jezelf naar boven. Voor die momenten zit je bij Café Carbon op de goede plek.
Peter Lute gaat terug naar zijn grote liefde voor groente op de bovenste etages van Valley aan de Zuid-As
De simpele formule van entrecote, friet en sla wordt bij Les Dames in perpectie uitgevoerd. Voor de niet carnivoor serveren ze ook nog sliptongetjes. Het adres voor pre Concertgebouw diner.
Met Bobby Rust in de keuken wordt er in dit iconische oude TV station weer op niveau gekookt. De rooftopbar heeft een uitzicht om niet te vergeten.
Bakkerij Mas biedt naast biologisch desembrood ook lunch met desemtosti’s, focaccia’s en koffie in Watergraafs meer
Bij Tent 6 in Zandvoort is de koffie van het Amsterdamse White Label en de menukaart Mediterraans georiënteerd en veel is biologisch en zelf gemaakt.
Oocker is een resto(wijn)bar met een enorm assortiment wijnen, ook per glas, en een fijne mediterraanse keuken in een sfeervol licht pand met klein zonnig terras aan de rustige kant van het Frederiksplein.
Bij The Cottage serveert van ochtend tot avond Brits comfortfood in een gezellige levendige setting met een leuk terras. Van een Engels ontbijt tot scones, pie’s, ciders tot zelfs een echte sunday roast.
Geniet van de volgende voordelen: