Troef is de populaire en super gastvrije restobar met chef Raymond Plat. Hier is het altijd gezellig en is er evenveel aandacht voor de spijzen als wijnen.
Na een succesvolle crowdfunding opent Ken Sushi, nu met een exclusieve omkase experience en bar, zijn nieuwe zaak in het oude pand van Geisha.
Bij Jinja maak je een reis door de keukens van Azië, met chef Mark Jagtenberg. Hier ervaar je het hele continent van gyoza tot garnalen van de Konro.
Cafe de Klepel is een van de eerste restobar's van Amsterdam. Hier gaan de (Franse) keuken en (Franse) wijnen hand in hand. De Klepel serveert een wisselend drie of vier gangen menu, maar je kunt ook aan de bar terecht voor een glas (Franse) wijn met een hapje of een plat-du-jour.
Bij Vermeer kookt chef Baquero Garces met focus op reductie en pure smaken. Dutch Cuisine, farm-to-table en wijnen uit magnums staan centraal.
Maris Piper bevindt zich in De Pijp, in Amsterdam Oud-Zuid. Het is een chic maar gezellig restaurant, vernoemd naar een aardappel. Specialiteit is kaviaar of oester met een van de 15 champagnes die ze bieden.
Op de 23e verdieping van het Okura hotel vind je Ciel Bleu Restaurant. In deze twee sterrenzaak eet je op je op hoog niveau.
Volare is een Italiaans trattoria in Amsterdam West. Naast pizza, pasta en gerechten van de grill kan je cocktails drinken bij de bar Bomboloni's.
Bij SAAM, een samentrekking van South Africa en Amstel, geniet je van gerechten van lokale Nederlandse producten met een Zuid-Afrikaanse touch.
Geniet van de volgende voordelen: