Bij SAAM, een samentrekking van South Africa en Amstel, geniet je van gerechten van lokale Nederlandse producten met een Zuid-Afrikaanse touch.
Bij Vermeer kookt chef Baquero Garces met focus op reductie en pure smaken. Dutch Cuisine, farm-to-table en wijnen uit magnums staan centraal.
Troef is de populaire en super gastvrije restobar met chef Raymond Plat. Hier is het altijd gezellig en is er evenveel aandacht voor de spijzen als wijnen.
Een sfeervol en gezellig restaurant aan de Prinsengracht: Envy Amsterdam. Onder leiding van chef-kok Bobby Rust en een menu geïnspireerd op gerechten van thuis.
Restaurant Ambassade ligt aan de Herengracht. Hier kun je genieten van een chefs-menu, á la carte of een drankje drinken aan de Library Bar.
Na de wisseling van eigenaar wordt er bij Le Hollandais onverminderd klassiek Frans gekookt met een kleine moderne twist.
Na een succesvolle crowdfunding opent Ken Sushi, nu met een exclusieve omkase experience en bar, zijn nieuwe zaak in het oude pand van Geisha.
Op de 23e verdieping van het Okura hotel vind je Ciel Bleu Restaurant. In deze twee sterrenzaak eet je op je op hoog niveau.
Maris Piper bevindt zich in De Pijp, in Amsterdam Oud-Zuid. Het is een chic maar gezellig restaurant, vernoemd naar een aardappel. Specialiteit is kaviaar of oester met een van de 15 champagnes die ze bieden.
Foer komt van foerageren ofwel wildplukken, aangevuld met vooral groenten van kleine telers.
Geniet van de volgende voordelen: