Foer komt van foerageren ofwel wildplukken, aangevuld met vooral groenten van kleine telers.
Bij Vermeer kookt chef Baquero Garces met focus op reductie en pure smaken. Dutch Cuisine, farm-to-table en wijnen uit magnums staan centraal.
Maris Piper bevindt zich in De Pijp, in Amsterdam Oud-Zuid. Het is een chic maar gezellig restaurant, vernoemd naar een aardappel. Specialiteit is kaviaar of oester met een van de 15 champagnes die ze bieden.
Cafe de Klepel is een van de eerste restobar's van Amsterdam. Hier gaan de (Franse) keuken en (Franse) wijnen hand in hand. De Klepel serveert een wisselend drie of vier gangen menu, maar je kunt ook aan de bar terecht voor een glas (Franse) wijn met een hapje of een plat-du-jour.
Dennis Huwaë heeft Daalder verhuisd naar de Postjesweg. De omgeving is compleet veranderd, het eten en de service blijven zoals ze waren: overdonderend.
Het team achter 212 heeft geholpen om de voormalige Auberge Jean & Marie nieuw leven in te blazen. Veel origineler dan hier wordt de Cuisine Française niet.
Troef is de populaire en super gastvrije restobar met chef Raymond Plat. Hier is het altijd gezellig en is er evenveel aandacht voor de spijzen als wijnen.
Vessel bevindt zich in het hotel Boat & Co in de Houthavens met een schitterend (terras met) uitzicht over 't IJ. Er is een brasserie en een restaurant.
Showw is het nieuwe fine dining restaurant van Lendl Mijnhijmer en Dorus Floris tegenover de Rai.
Geniet van de volgende voordelen: