Beeld, muziek en smaken komen samen tijdens een avond Bellezza.
Bij KAIA eet je de moderne Griekse Keuken in een ‘Mykonos’ sfeer. Hier geen souvlaki of gyros, maar mooi opgemaakte en gebalanceerde gerechten.
De Juwelier is het nieuwste restaurant van de chef-koks Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. Het is een à la carte restaurant met de technieken van nu.
Broodsommeliers, seizoensproducten, vuurplaatsen en verborgen gerechten. Wils haalt alles uit de kast voor een ultieme diner-beleving.
In een van de meest bijzondere gebouwen aan de Zuidas, The Valley, vind je restaurant Nela. Een restaurant van de Internationale chefs Hari Shetty en Ori Geller (o.a. ex Nobu, The Duchess en Mr Porter) met koken op open vuur en alles in pure vorm van de ingrediënten tot de aankleding.
Fikissimo, glamour op de Eerste Constantijn Huygensstraat.
Na eenentwintig jaar in dienst bij anderen te zijn geweest opende Orlando David zijn fine dining restaurant R21 op de oude plek van Greetje in hartje centrum.
Op de 19e etage van het INNSiDE Melia Hotel vind je Hasta La Vista, Baby! met fine dining tapas, cocktails en een fantastisch uitzicht over Amsterdam
Met Ferry nestelen De Kok & de Maître zich, na twee succesvolle pop-up’s, op een vaste plek, in het oude Pont 13 in de Houthavens.
Vessel bevindt zich in het hotel Boat & Co in de Houthavens met een schitterend (terras met) uitzicht over 't IJ. Er is een brasserie en een restaurant.
Geniet van de volgende voordelen: