Numero Zero aan de Hogeweg is een Italiaanse bistro met natuurwijnen en Italiaanse klassiekers, aangepast aan de smaken van de wereld.
Eatmosfera Oost combineert de ongedwongen gezelligheid van een buurtpizzeria met geheel eigen culinaire signatuur, met zuurdesempizza vergezeld van natuurwijnen in de hoofdrollen.
Kathmandu Kitchen waan je je door middel van traditionele gerechten in Nepal. De Nepalese gerechten worden hier vers bereid en dat proef je.
Ron Blaauw serveert bij Oriental zijn moderne visie op de Chinees-Indonesische keuken.
Een volledig plantaardig buffet, dat vind je bij Spirit. De gerechten zijn dagvers en als je strategisch opschept, kun je ze allemaal proeven.
Bij Hotel de Goudfazant zit je in een oude garage op rode plastic stoeltjes, maar laat je niet misleiden, want je eet er ontzettend goed voor een schappelijke prijs.
Op de Gerard Doustraat vind je al sinds 1978 de Originele Javaan Surinaams eethuis in Amsterdam.
Vleminckx heeft de lekkerste patat van het centrum, laat je niet afschrikken door de toeristen, hier moet je eten. Zeker als je van sauzen houdt.
Bij de grondlegger van brunchen in Amsterdam is zonder twijfel Staring at Jacob. Deze, naar de straathoek vernoemde, zaak serveert tot in de middag een ontbijt en brunch.
Rijsel in Amsterdam-Oost is een klassieke bistro met een passie voor de Franse keuken, maar met een knipoog naar Vlaanderen.
Geniet van de volgende voordelen: