Jesse Franzen opent zijn eigen restaurant in Oud-Zuid: Frans georiënteerde keuken met invloeden uit Italië en Spanje, topwijnen en gerijpt vlees.
Bij Bar Bellini aan de Ferdinand Bol zijn de kaart en inrichting fris Italiaans en de verwachting is dat het hier zeven dagen per week gezellig is.
Volt is na de brand compleet vernieuwd weer heropend. Verwacht hier hetzelfde Mediterraanse comfortfood in een gezellige setting met een zeer goede service.
Bij Dona serveert de gastronomische heritage van Portugal in een fijne ambiance met terras voor de deur.
The SIREN is een mediterraans restaurant bij Rokin met een bijzonder interieur waardoor je alleen daardoor al een onvergetelijke, unieke ervaring meemaakt.
In Restaurant Omber in Hotel Tivoli Doelen serveert Sergio Borrego Gomez gerechten met texturen met diverse uitersten.
Bij Hotel de Goudfazant zit je in een oude garage op rode plastic stoeltjes, maar laat je niet misleiden, want je eet er ontzettend goed voor een schappelijke prijs.
Na de wisseling van eigenaar wordt er bij Le Hollandais onverminderd klassiek Frans gekookt met een kleine moderne twist.
Bij Visque draait alles om vis, oesters, langoustines, krabben en zeekraal, de gerechten worden vergezeld door bijpassende wijnen en bubbels.
Bij Satchmo kun je genieten van culinaire gerechten en cocktails in hartje Amsterdam.
Geniet van de volgende voordelen: