Chef Michael Verboom serveert Franse klassiekers met Aziatische invloeden in het sfeervol ingerichte restaurant Jondani aan de Beethovenstraat.
La Perla staat bekend om de pizza’s uit de houtoven. Maar je kunt hier ook prima terecht voor een lunch met een salade, Italiaans belegd broodje of pasta.
Domenica serveert de Mediterrane keuken met ook altijd een paar Italiaanse klassiekers. Het terras op de Noordermarkt is in de zomer een van de fijnste plekken van Amsterdam.
In een van de meest bijzondere gebouwen aan de Zuidas, The Valley, vind je restaurant Nela. Een restaurant van de Internationale chefs Hari Shetty en Ori Geller (o.a. ex Nobu, The Duchess en Mr Porter) met koken op open vuur en alles in pure vorm van de ingrediënten tot de aankleding.
Vermeer heeft een tweede zaak geopend, waarbij de wijncollectie de hoofdrol speelt: Vermeer's Wijnkamer, aan de Zeedijk.
Bij Flore, met in de keuken chef Bas van Kranen, staat duurzaam en elegant koken zonder zuivel centraal.
Bij Café Wu kookt Timo de Beurs een traditionele Chinese keuken met een Franse interpretatie en technieken waarbij wijn en vinyl een belangrijke rol spelen.
Een combinatie van de haut couture van Parijs met de glamour van het Londense Mayfair. Bourgondisch, stijlvol met veel inspiratie uit Vlaanderen en Zeeland.
Cantina L’esquina is een moderne Mediterrane zaak waar je een Mediterraans à-la-carte menu eet in een relaxte omgeving. Het geheime wapen is het enorme terras.
Geniet van de volgende voordelen: