Broodsommeliers, seizoensproducten, vuurplaatsen en verborgen gerechten. Wils haalt alles uit de kast voor een ultieme diner-beleving.
In gebouw 24, een oude koksschool, op het oude marineterrein bij het Scheepvaartmuseum serveert het team van Scheepskameel de frisse Europese keuken met een uitgebreide Duitse wijnkaart.
Fikissimo, glamour op de Eerste Constantijn Huygensstraat.
Chef Michael Verboom serveert Franse klassiekers met Aziatische invloeden in het sfeervol ingerichte restaurant Jondani aan de Beethovenstraat.
Bij Capetown Socialclub (CTSC) staan elegante gerechten op de kaart met een Zuid-Afrikaans/Internationale touch.
Restaurant Selva op de 24e verdieping van nhow Amsterdam RAI is een wilde mix van de Mexicaanse en Peruaanse keuken, met uitzicht over stad en Zuidas.
Bij Le Grand George waan je jezelf in New Yorkse sferen aan de Zuidas. Het eten is typisch bistro-stijl: een smakelijke maaltijd zonder poespas.
Cantina L’esquina is een moderne Mediterrane zaak waar je een Mediterraans à-la-carte menu eet in een relaxte omgeving. Het geheime wapen is het enorme terras.
Een combinatie van de haut couture van Parijs met de glamour van het Londense Mayfair. Bourgondisch, stijlvol met veel inspiratie uit Vlaanderen en Zeeland.
In een van de meest bijzondere gebouwen aan de Zuidas, The Valley, vind je restaurant Nela. Een restaurant van de Internationale chefs Hari Shetty en Ori Geller (o.a. ex Nobu, The Duchess en Mr Porter) met koken op open vuur en alles in pure vorm van de ingrediënten tot de aankleding.
Geniet van de volgende voordelen: