Een combinatie van de haut couture van Parijs met de glamour van het Londense Mayfair. Bourgondisch, stijlvol met veel inspiratie uit Vlaanderen en Zeeland.
Bij Flore, met in de keuken chef Bas van Kranen, staat duurzaam en elegant koken zonder zuivel centraal.
Cantina L’esquina is een moderne Mediterrane zaak waar je een Mediterraans à-la-carte menu eet in een relaxte omgeving. Het geheime wapen is het enorme terras.
In een van de meest bijzondere gebouwen aan de Zuidas, The Valley, vind je restaurant Nela. Een restaurant van de Internationale chefs Hari Shetty en Ori Geller (o.a. ex Nobu, The Duchess en Mr Porter) met koken op open vuur en alles in pure vorm van de ingrediënten tot de aankleding.
In gebouw 24, een oude koksschool, op het oude marineterrein bij het Scheepvaartmuseum serveert het team van Scheepskameel de frisse Europese keuken met een uitgebreide Duitse wijnkaart.
Fikissimo, glamour op de Eerste Constantijn Huygensstraat.
Broodsommeliers, seizoensproducten, vuurplaatsen en verborgen gerechten. Wils haalt alles uit de kast voor een ultieme diner-beleving.
Domenica serveert de Mediterrane keuken met ook altijd een paar Italiaanse klassiekers. Het terras op de Noordermarkt is in de zomer een van de fijnste plekken van Amsterdam.
Een modern levendig stijlvol Italiaans restaurant midden in de Jordaan, met klein terras voor de deur en wekelijks wisselend menu en uitgebreide wijnkaart.
Restaurant Selva op de 24e verdieping van nhow Amsterdam RAI is een wilde mix van de Mexicaanse en Peruaanse keuken, met uitzicht over stad en Zuidas.
Geniet van de volgende voordelen: