De gerechten op de kaart bij Cantina Caliente zijn als een reis door de verschillende delen van Latijns-Amerika.
Zondigen in de broeierige Zuid-Amerikaanse Jordaan doe je naast druipend rood kaarsvet, met oesters gedrenkt in leache de tigre, toastadas van zwezerik en draft cocktails of natuurwijnen.
Bij Tent 6 in Zandvoort is de koffie van het Amsterdamse White Label en de menukaart Mediterraans georiënteerd en veel is biologisch en zelf gemaakt.
De tweede queria van Jim en Mike heeft vis als hoofdingrediënt naast natuurlijk de eigen gemaakte maistaco’s waar de mannen in Amsterdam bekend mee werden.
Na een aantal succesvolle pop-up’s hebben Jim en Mike een vaste stek voor taqueria met eigengemaakte super verse maistaco’s gevonden.
Er komen twee horecaplekken van de Willem in de monumentale Haarlemmerpoort, links het cafe voor lunch, drinks en bites en straks rechts het restaurant.
Het pizza afhaal succes tijdens corona van Europa werd direct na de lockdown een pizzabar met pizza’s en een a-la-carte menu van kleine creatieve gerechtjes
La Nostra Gigi is een kleurrijk Italiaans restaurant & cocktailbar met veel spektakel aan tafel en een groot terras op het Heinekenplein.
Op het Olympiaplein vind je Bar Hendrik. Hier geniet je van een lekker glas wijn of cava in combinatie kleine spannende gerechtjes om te delen.
Moche, moderne ceviche, is het nieuwe Peruaanse restaurant met ceviche in de hoofdrol van de ex-chef Nazka in het oude pand van Mr. and Mrs. Watson.
Geniet van de volgende voordelen: