Bij Bar Rouge aan de Singel in Amsterdam waan je je in klein Parijs, met Aziatische gerechtjes en een Moulin Rouge-achtig decor.
Bij Bak staat lokaal en seizoensgebonden voorop waarbij een ruime selectie (natuur)wijnen en sappen wordt geboden.
Het culinaire geheim van Amsterdam zit verstopt in een zijstraatje tussen de Herengracht en Singel. In dit kleine restaurant is chef en fervente wildplukker Bas Bont zeer creatief in de keuken terwijl zijn vrouw Lisja voor top wijn-spijs combinaties zorgt.
Bij Neuf eet je klassiek Frans gecombineerd met mooie wijnkaart met veel wijnen van de buurman Chabrol.
Café Panache vind je in Amsterdam west. Panache betekent flamboyant en waarom ze voor deze naam gekozen hebben kom je vanzelf achter bij een bezoekje.
Ron Blaauw serveert bij Oriental zijn moderne visie op de Chinees-Indonesische keuken.
Deze kleine zaak draagt al jaren een Michelinster. Bij Lastage draait het om de beste ingrediënten uit de polders, bereid met Franse techniek, op moderne wijze geserveerd.
Cafe Remouillage in de Rivierenbuurt is een van de voorlopers van de nieuwe stijl van restaurant-bar. Hier is de wijn minimaal zo belangrijk als het eten.
Cafe Restaurant Amsterdam bevindt zich in een oud waterpompgebouw in Amsterdam-West. Het is een ruime zaak, waar je ook met grote groepen terecht kunt.
Bij Visque draait alles om vis, oesters, langoustines, krabben en zeekraal, de gerechten worden vergezeld door bijpassende wijnen en bubbels.
Geniet van de volgende voordelen: