Het culinaire geheim van Amsterdam zit verstopt in een zijstraatje tussen de Herengracht en Singel. In dit kleine restaurant is chef en fervente wildplukker Bas Bont zeer creatief in de keuken terwijl zijn vrouw Lisja voor top wijn-spijs combinaties zorgt.
Entrepot is ruim en warm modern ingericht in een puntgaaf historisch Amsterdams gebouw. De keuken is modern Europees met veel aandacht voor het ingrediënt.
New King is een echt Chinees restaurant in Amsterdam Centrum met een moderne uitstraling. Er is een uitgebreid menu en dus voor ieder wat wils.
Pension Homeland is een restaurant, bar, hotel en brouwerij net buiten de binnenstad. Je kunt hier naast lekker eten en drinken ook blijven slapen.
Bij Renato’s draaien ze niet alleen elke dag de pasta vers maar maken ook dagelijks een klassieke tiramisu. Dit is een Osteria zoals je in Italie ziet. Goed simpel Italiaans eten met een lekker glas wijn.
RIJKS is een restaurant gesitueerd in het Rijksmuseum. Kwaliteit, authenticiteit en uniciteit staan hier centraal.
De ‘home-base’ van Ron himself, waar het gastrobar avontuur begon. In de stijlvolle zaak met met mooiste terras van Zuid staat culinair genieten voorop.
Het teppanyakirestaurant Sazanka is te vinden in Hotel Okura in de Pijp. In het restaurant met één Michelinster is het eten van de grill een luxueuze ervaring.
Bij de Seafood Bar eet je oesters, kreeft en andere soorten vis. Op de Ferdinand Bolstraat kan je nu ook bij de 'visboer' terecht voor de lekkerste vis thuis.
Artistieke koffiebar voor hele goede koffie, met ook filter, patisserie, lunch en brunch.
Geniet van de volgende voordelen: