Na een succesvolle crowdfunding opent Ken Sushi, nu met een exclusieve omkase experience en bar, zijn nieuwe zaak in het oude pand van Geisha.
Het culinaire geheim van Amsterdam zit verstopt in een zijstraatje tussen de Herengracht en Singel. In dit kleine restaurant is chef en fervente wildplukker Bas Bont zeer creatief in de keuken terwijl zijn vrouw Lisja voor top wijn-spijs combinaties zorgt.
Café is een beetje misleidend voor Modern. Ja, je kunt er een biertje of wijntje drinken maar Modern is meer een licht en groot restaurant en van dezelfde eigenaren als de Goudfazant, hier serveert men een vast menu (vanaf 5 gangen) met veel aandacht voor groenten
Een echte farm-to-table ervaring heb je op het Landgoed Rorik waar chefs Kees Elferink en Lenny Ystra gerechten maken met de groenten uit eigen tuin.
Het koppel (J)ulius en (A)my runnen een intiem sfeervol haast huiskamer restaurant waar Julius de keuken voor zijn rekening neemt en Amy voor de (bijzondere) wijnpairing zorgt.
Eten wat de pot schaft. Dat doe je bij de table d’hote van de broers Hartering. Met veel aandacht voor orgaanvlees en mooie wijnen.
Geniet van de volgende voordelen: