Randy Karman is terug in Amsterdam en kookt nu een seizoensgebonden menu in de Garden Room bij het Andaz Amsterdam aan de Prinsengracht.
Bij Bak staat lokaal en seizoensgebonden voorop waarbij een ruime selectie (natuur)wijnen en sappen wordt geboden.
Entrepot is ruim en warm modern ingericht in een puntgaaf historisch Amsterdams gebouw. De keuken is modern Europees met veel aandacht voor het ingrediënt.
Bij Vermeer kookt chef Baquero Garces met focus op reductie en pure smaken. Dutch Cuisine, farm-to-table en wijnen uit magnums staan centraal.
Wilde Zwijnen is een no-nonsense zaak in Oost, waar je rustieke gerechten met veel inspiratie uit de seizoenen kunt eten.
Remise 47 is een 'urban bistro' in Amsterdam-West. Het bevindt zich in een oude tramremise en heeft een kaart met Frans-Internationale gerechten.
Brasserie Margaux is zoals de naam al doet vermoeden een viering van Frankrijk, met haar rijke gerechten en heerlijke wijnen.
WE ARE EDN aan de Oosterdokstraat biedt een familievriendelijke eetervaring waarbij verbinding en duurzaamheid centraal staan.
In de schitterend verbouwde diamantbeurs tref je Capital Kitchen. Een restaurant met een duidelijke couleure locale, zowel qua artistieke inrichting als qua menu, waarop bistroklassiekers in het seizoen prijken.
Geniet van de volgende voordelen: