De kracht van eenvoud proef je het beste bij Bar Centraal in de Ten Katestraat. Bestel er meerdere kleine hapjes om zoveel mogelijk te proeven.
Het culinaire geheim van Amsterdam zit verstopt in een zijstraatje tussen de Herengracht en Singel. In dit kleine restaurant is chef en fervente wildplukker Bas Bont zeer creatief in de keuken terwijl zijn vrouw Lisja voor top wijn-spijs combinaties zorgt.
Café Tepoz biedt Mexicaanse ontbijt- en lunchgerechten zoals birria tacos, quesadillas en zalm tostadas, vergezeld van verfrissende aguas frescas.
Entrepot is ruim en warm modern ingericht in een puntgaaf historisch Amsterdams gebouw. De keuken is modern Europees met veel aandacht voor het ingrediënt.
Deze kleine zaak draagt al jaren een Michelinster. Bij Lastage draait het om de beste ingrediënten uit de polders, bereid met Franse techniek, op moderne wijze geserveerd.
Op de 19e verdieping van de A'DAM toren vind je Moon. Inspired by Jamie van Heije en een muzikale gastchef die het thema van het menu bepaald.
Bij Yamazato ervaar je de Japanse keuken op sterrenniveau. In een typische Japanse sfeer eet je de verfijnde gerechten van Masanori Tomikawa.
Wilde Zwijnen is een no-nonsense zaak in Oost, waar je rustieke gerechten met veel inspiratie uit de seizoenen kunt eten.
Als echte Nomaden reist Nomads langs verschillende keukens in de wereld. Elk half jaar wisselen zij van thema en laten ze je kennis maken met weer een totaal andere keuken.
Het koppel (J)ulius en (A)my runnen een intiem sfeervol haast huiskamer restaurant waar Julius de keuken voor zijn rekening neemt en Amy voor de (bijzondere) wijnpairing zorgt.
Geniet van de volgende voordelen: