Numero Zero aan de Hogeweg is een Italiaanse bistro met natuurwijnen en Italiaanse klassiekers, aangepast aan de smaken van de wereld.
Na een succesvolle crowdfunding opent Ken Sushi, nu met een exclusieve omkase experience en bar, zijn nieuwe zaak in het oude pand van Geisha.
Nazka is fine dining op de moderne Peruaanse manier. Hier worden de inheemse keuken van Peru gecombineerd met Spaanse, Japanse, Chinese en Afrikaanse culinaire tradities.
Bij alba word je verrast door goed comfort food, met veel gebruik van groenten in een minimalistische, maar knusse zaak. En natuurlijk: natuurwijnen!
Republiek Bloemendaal is een schitterend strandpaviljoen aan het strand van Noord-Holland. Het is het hele jaar rond open en heeft een groot terras.
Mr. Haz is een kleurrijke tacobar waar de tortilla’s zelf gemaakt worden met veel aandacht voor cocktails, tequila en mescal.
Arca in het Art’otel serveert de moderne Portugese keuken met Aziatische invloeden van de Portugese topchef Henrique Sa Pessoa
Na eenentwintig jaar in dienst bij anderen te zijn geweest opende Orlando David zijn fine dining restaurant R21 op de oude plek van Greetje in hartje centrum.
Bij Oaxaca serveert chef Joan Bagur de traditionele Mexicaanse keuken in de fantastische setting van het smaakvol verbouwde historische pand aan het Spui.
Bij Café Wu kookt Timo de Beurs een traditionele Chinese keuken met een Franse interpretatie en technieken waarbij wijn en vinyl een belangrijke rol spelen.
Geniet van de volgende voordelen: