Botanica is het restaurant van het Voco Hotel aan de Kneuterdijk. Chef-kok Ulian Rakapi kookt er met veel lokale producten in het seizoen.
JoeJoe op de Brouwersgracht is de specialty coffee bar van Roastfactory, een Haagse koffiebranderij. Je kunt er koffie drinken en lunch en zoetigheid eten.
Restaurant van Pluk in Loosduinen serveert koffie en gebak met een verhaal. Duurzaam, lokaal en sociaal – een warme plek midden in het groen.
BLOW Beach House in Kijkduin serveert creatieve strandgerechten met kwaliteit, lokaal & duurzaam bereid. Eten met een twist, op een unieke plek aan zee.
Helemaal aan het einde van het Zwarte Pad vind je strandtent Het Puntje. Bij het Puntje kun je lekker vegetarisch eten en is ideaal voor een dagje weg.
Ontbijt, lunch & specialty koffie bij Blue Parrot. Geïnspireerd op de Blue Zones voor een gezond en gelukkig leven. Tropisch, kleurrijk en bewust.
Houbolt, de zaak van Daan van Munster en Edmée van Zwieten de Blom, is een eetcafé zoals vroeger in een nieuw jasje: ongecompliceerd, oprecht en Nederlands.
Flora Den Haag: fine dining met lokale en Italiaanse smaken, intieme arthouse- en Hollywoodfilms, en een prachtig uitzicht over grote delen van Den Haag.
In het hart van Den Haag, naast de Grote Kerk, ligt restaurant Zebedeus: een culinaire oase waar seizoensgebonden gerechten en een warme sfeer samenkomen.
Bij De Kade kun je heerlijk in de zon lunchen of borrelen. Binnen kun je knus dineren, natuurwijn drinken en soms tot laat in de avond dansen.
Geniet van de volgende voordelen: