Bij de Kwartel op het Zuiderstrand kun je lekker biologisch eten aan het strand. Chef-kok Sam Farghali kookt heerlijk vlees, vis en vegetarisch.
Helemaal aan het einde van het Zwarte Pad vind je strandtent Het Puntje. Bij het Puntje kun je lekker vegetarisch eten en is ideaal voor een dagje weg.
Restaurant Moose verscholen in de Kazernestraat hanteert een modern Europees concept met seizoensgebonden menu's die regelmatig wisselen.
Bij De Kade kun je heerlijk in de zon lunchen of borrelen. Binnen kun je knus dineren, natuurwijn drinken en soms tot laat in de avond dansen.
Restaurant van Pluk in Loosduinen serveert koffie en gebak met een verhaal. Duurzaam, lokaal en sociaal – een warme plek midden in het groen.
Robin Collard en Joske Meijer hebben met Ethica op de Dunne Bierkade een heerlijk restaurant opgebouwd waar het draait om duurzaam genieten.
Sababa opende in 2023 zijn deuren in de Prinsestraat. Het restaurant serveert gezond fastfood met gerechten gebaseerd op Midden-Oosterse keukens.
BLOW Beach House in Kijkduin serveert creatieve strandgerechten met kwaliteit, lokaal & duurzaam bereid. Eten met een twist, op een unieke plek aan zee.
Hito Scheveningen: minimalistisch strandhuis met zeezicht. Geniet van seizoensgerechten, Zuid-Europese smaken, verfijnde wijnen en een stijlvolle sfeer.
Villa Ockenburgh is een restaurant op het prachtige landgoed Ockenburgh, aan de rand van Den Haag. Je eet er met de seizoenen mee, deels uit de eigen tuin.
Geniet van de volgende voordelen: