Met een art-deco interieur en een uitgebreide selectie verse oesters en fruits de mer, waant men zich in Bistro-mer niet in Den Haag, maar in in Parijs.
Goed Volck op de hoek van de Denneweg en de Hooikade staat bekend om zijn toegankelijke en smaakvolle bistrogerechten en goede wijnen.
Le Gone is een Lyonese traiteur op het Noordeinde. Eigenaar Rodolphe Zerdoun verkoopt goede Franse producten. Je kan er ook ouderwets en goed Frans eten.
Nog zo'n fijne zaak van Marcel van der Kleijn die meerdere topzaken bezit in Den Haag. Oogst is al jaren een Haags begrip voor liefhebbers van fine dining.
Sushi Morikawa is een sushirestaurant in de Balistraat in de chique Archipelbuurt. De sushi is Osaka-stijl, wat betekent dat de sushi zoeter is dan elders.
Dimitri Heinrichs is de chef bij Cottontree City by Dimitri. Aan het statige Lange Voorhout kookt hij verfijnde gerechten met een klassiek Franse basis.
Bij Palmette op de Plaats kun je terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Palmette is een warm ingericht restaurant met creatieve wereldgerechten.
Bij De Kade kun je heerlijk in de zon lunchen of borrelen. Binnen kun je knus dineren, natuurwijn drinken en soms tot laat in de avond dansen.
Bij Sequenza op het Spui geeft Thales Wolters een creatieve draai aan klassieke, vooral Franse gerechten. Sequenza is een net ingericht, knus restaurant.
Chef-kok Han Ji zit achter Umami by Han, een Aziatisch fusionrestaurant aan het Buitenhof. Bij Umami by Han kun je je eigen tasting menu samenstellen.
Geniet van de volgende voordelen: