Hito Scheveningen: minimalistisch strandhuis met zeezicht. Geniet van seizoensgerechten, Zuid-Europese smaken, verfijnde wijnen en een stijlvolle sfeer.
NIKO Udon is nu open in de Prinsestraat in Den Haag. Japanse gezelligheid met dampende udon, knapperige kushikatsu en Osaka stijl sushi, plus sake en frisse highballs.
Bij Villa Coucou kookt de ambitieuze Franse chef Alexandre Martiano. In een luxe setting krijg je Franse gerechten met een eigentijdse draai eraan.
Dimitri Heinrichs is de chef bij Cottontree City by Dimitri. Aan het statige Lange Voorhout kookt hij verfijnde gerechten met een klassiek Franse basis.
Wesley Piket startte in 2023 zijn koffiezaak DuckRabbit in de Molenstraat. Bij DuckRabbit drink je specialty coffee en kun je huisgemaakte cake eten.
Oni in de Prinsestraat is sinds 2002 het restaurant van Jennifer en Paul Man. Oni betekent uitzonderlijk, wat op het interieur en het eten slaat.
Resumé op de Bierkade is de wijnbar van Rik van de Laar en Saskia de Kuijer. Bij Resumé drink je wijnen die je niet overal vindt en eet je lekkere hapjes.
Calla's op de Laan van Roos en Doorn heeft al sinds 2002 een Michelinster. Chef-kok Ronald van Roon kookt vanuit een klassiek Franse basis heerlijk eten.
Geniet bij Villa la Ruche in den Haag van een eigentijdese maar herkenbare ervaring met originele gerechten, heerlijke wijnen en een ontspannen sfeer.
Bariloche Beach aan het Haagse Zuiderstrand biedt rust, heerlijke internationale gerechten en een prachtig uitzicht op zee. Perfect voor elke gelegenheid.
Geniet van de volgende voordelen: