De Tapperij huist al sinds 1886 in de Atjehstraat in de Haagse Archipelbuurt. Het deed dienst als verschillende typen zaken en is nu een Frans restaurant.
De Eetkamer van Scheveningen is een verfijnd restaurant in de Marcellisstraat in Scheveningen. Eigenaren Jasper en Quinty serveren mooie, luxe gerechten.
Bij Sequenza op het Spui geeft Thales Wolters een creatieve draai aan klassieke, vooral Franse gerechten. Sequenza is een net ingericht, knus restaurant.
Zheng in de Prinsestraat is fine dining met een Chinese inslag. Je kunt hier dineren met vlees, vis of vegetarisch. Zheng schenkt thee-arrangementen.
Calla's op de Laan van Roos en Doorn heeft al sinds 2002 een Michelinster. Chef-kok Ronald van Roon kookt vanuit een klassiek Franse basis heerlijk eten.
Bij het Gouden Kalf in de haven van Scheveningen draait het om lekker en creatief eten en drinken. Op de kaart vind je vooral vis- en vleesgerechten.
Suzie's & Van Aken heeft zich in een aantal jaar tijd ontpopt tot een publieksliefhebber in Oegstgeest en ver daarbuiten, met Frans-Aziatische gerechten.
Chef-kok Rik van de Laar kookt bij 6&24 verfijnde, creatieve gerechten. In het restaurant in de Nobelstraat schenkt Saskia de Kuijer er heerlijke wijn bij.
Chef-kok Daan van Munster kookt bij het sfeervolle restaurant Basaal op de Bierkade creatieve gerechten vanuit een klassiek Franse basis.
Bij Bøg in de Prinsestraat kookt Thomas van Voorst volgens de principes van de New Nordic Cuisine. Dat betekent minimalistische gerechten bomvol smaak.
Geniet van de volgende voordelen: