Bij het Gouden Kalf in de haven van Scheveningen draait het om lekker en creatief eten en drinken. Op de kaart vind je vooral vis- en vleesgerechten.
Suzie's & Van Aken heeft zich in een aantal jaar tijd ontpopt tot een publieksliefhebber in Oegstgeest en ver daarbuiten, met Frans-Aziatische gerechten.
Bij Elea op het chique Noordeinde kookt chef-kok Takis Panagakis moderne gerechten met een Griekse twist.
Bij Sequenza op het Spui geeft Thales Wolters een creatieve draai aan klassieke, vooral Franse gerechten. Sequenza is een net ingericht, knus restaurant.
Zheng in de Prinsestraat is fine dining met een Chinese inslag. Je kunt hier dineren met vlees, vis of vegetarisch. Zheng schenkt thee-arrangementen.
Chef-kok Rik van de Laar kookt bij 6&24 verfijnde, creatieve gerechten. In het restaurant in de Nobelstraat schenkt Saskia de Kuijer er heerlijke wijn bij.
Triptyque is het restaurant in Wateringen van Niven en Virginie. Triptyque kookt veel met lokale groenten en heeft een groene Michelinster.
La Liguria op het Nooreinde is niets minder dan een Haags-Italiaans instituur. Al sinds 1981 eet je hier mooie gerechten uit de rijke Italiaanse keuken.
Beleef een culinaire avond bij 't Ganzenest in Rijswijk. Geniet van het seizoensgebonden menu en de uitgebreide wijnkaart in een moderne sfeer.
Chef-kok Daan van Munster kookt bij het sfeervolle restaurant Basaal op de Bierkade creatieve gerechten vanuit een klassiek Franse basis.
Geniet van de volgende voordelen: