Kamer le Deux is een Haagse bistro onder Wouter von Asmuth met mediterrane en Franse smaken, ambachtelijke gerechten, Josper oven en maandelijkse livemuziek.
Bij Villa Coucou kookt de ambitieuze Franse chef Alexandre Martiano. In een luxe setting krijg je Franse gerechten met een eigentijdse draai eraan.
Dimitri Heinrichs is de chef bij Cottontree City by Dimitri. Aan het statige Lange Voorhout kookt hij verfijnde gerechten met een klassiek Franse basis.
WOX is een grote, moderne zaak aan het mooie Lange Voorhout. Je eet bij WOX veel visgerechten die vaak bereid zijn met Aziatische ingrediënten.
Hotel Des Indes is het beroemdste hotel van Den Haag waar je ook lekker kunt eten. De high tea is beroemd, daarnaast is er ontbijt, lunch en diner.
Hito Scheveningen: minimalistisch strandhuis met zeezicht. Geniet van seizoensgerechten, Zuid-Europese smaken, verfijnde wijnen en een stijlvolle sfeer.
Geniet van terroirwijnen, champagnes en verfijnde gerechten in een ongedwongen sfeer. Ruime keuze uit 300 wijnen en 60 champagnes in hartje Den Haag.
Bij Tapisco op de Kneuterdijk eet je Spaanse en Portugese hapjes van niveau. Op het zonnige terras kun je heerlijke Spaanse en Portugese wijnen drinken.
Vinostra Wine & Oysterbar biedt gasten een heerlijke kaart vol lekkere oesters en seafoodgerechten, gepaard met een van de vele internationale wijnen.
Chef-kok Rik van de Laar kookt bij 6&24 verfijnde, creatieve gerechten. In het restaurant in de Nobelstraat schenkt Saskia de Kuijer er heerlijke wijn bij.
Geniet van de volgende voordelen: